Pazar, Temmuz 17, 2011

OLMUKSA İŞ BAŞVURUSU

OLMUKSA İŞ BAŞVURUSU

Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Olmuksa, OLMUK MUKAVVA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ismiyle 1963 senesinde 5.000.000 TL sermaye ile kurulmuştur. Kuruluştaki ortakları Akbank, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Transtürk Holding, Özdemir Antimuan Madenleri Ltd. Şti. ve Sadıkoğlu Aileleridir.

Firmanın ilk tesisi olan Gebze Fabrikası 1969 yılının Şubat ayında, Gebze - Dilovası'nda çalışmalarına başlamıştır. 

Olmuk, 1971 senesinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nın politikası gereği halka açılmış ve hisse senetleri bu yıldan itibaren borsada işlem görmeye başlamıştır. 

Edirne-Tayakadın mevkiinde kurulan kağıt tesisi, atık kağıt ve samandan fluting ve liner türü kağıtları üretmek üzere 1977 yılı başlarında devreye alınmıştır. Bu tesisimiz, üretimini 1996 senesinden itibaren tamamen geri dönüşümlü kağıttan yapmaktadır.

1984 senesinde Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş’nin yönetimdeki etkinliğini artırması ile yeni bir atılım planlanmış, firmanın adı da OLMUKSA MUKAVVA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. olarak değişmiştir.

Aynı atılım planı çerçevesinde, 1985 senesinde İzmir Fabrikası devreye alınmıştır. Yine plana paralel olarak 1992 senesinde Adana Fabrikası, önceleri sadece kutu üretimi yapmak üzere devreye alınmış, 1995 senesinde oluklu üretimi entegrasyonu tamamlanarak modern bir tesis olarak bölgenin ambalaj ihtiyacını karşılamaya başlamıştır.

Güçlü ve tecrübeli bir dünya firmasının sorumluluk taşıyacağı bir ortaklık oluşturmak gerektiği inancıyla International Paper Company ile ortaklığa gidilmiş ve IP ile Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.'nin eşit oranda hisseye sahip olduğu bugünkü bünye oluşturulmuştur. Böylelikle, 1998 senesinde firmanın adı da OLMUKSA INTERNATIONAL PAPER - SABANCI AMBALAJ SANAYİ ve TİCARET A.Ş. olarak tekrar değişmiştir. 

Üretim çalışmalarına ilk olarak Kav Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında başlayan Bursa (1995) ve Manisa (1997) Fabrikaları, 28.12.2001 tarihindeki birleşme sonrası OLMUKSA bünyesine katılmışlardır.

İki güçlü ortağı, tecrübe ve bilgi birikimleri ile OLMUKSA, ambalaj pazarında Türkiye'deki liderliğini perçinlemiş olarak yarınlara daha güvenli ve dikkatli bakmaktadır.




Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.