Pazar, Temmuz 17, 2011

YOLBULAN METAL İŞ BAŞVURUSU

YOLBULAN METAL İŞ BAŞVURUSU

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Yolbulan Metal'in işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı sayfamızdır.

Firma Hakkında
1990 senesinde IŞIKLAR HADDECİLİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. ismi ile Ali İhsan YOLBULAN   tarafından kuruldu. Aynı senenin sonunda üretim tesisi E-5 Karayolu Üzeri Kurudere Mevkii , Payas / Hatay 'da imalata başladı. Yuvarlak ve Nervürlü İnşaat Demiri üretmekle başlayan firma , 1997 senesinde unvanını YOLBULAN METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. olarak değiştirdi.

2000 senesinde ikinci üretim tesisinin devreye girmesiyle köşebent üretimine ve 2001 senesinde ise ilk üretim tesisinde kare ve lama-silme demiri üretimine başlandı. 2004 senesinde ise üçüncü üretim tesisinin de devreye alınmasıyla birlikte ürün çeşidi arttırılmış olup I Profil , U Profil ve son olarak 2007 senesinde IPE grubu Profillerin üretiminin de gerçekleştirilmesiyle günümüzdeki ürün çeşidine ulaşılmıştır.

Firmamızın üretim tesislerinde "Atık Su Arıtma Ünitesi" mevcut olup "Çevre"ye olan duyarlılığın gereği yerine getirilmiş ve sosyal sorumluluk anlayışı gereği değişik zamanlarda bölgeye daima katkı sağlanmış ve sağlanmaya da devam edecektir.

YOLBULAN METAL İŞ BAŞVURUSU YAPIN.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.