Pazar, Temmuz 17, 2011

GLAXOSMITHKLINE İŞ BAŞVURUSU

GLAXOSMITHKLINE İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Firma, "insanların daha aktif bir yaşam sürmelerini, kendilerini daha iyi hissetmelerini, daha uzun yaşamalarını sağlamak ve insan hayatının kalitesini yükseltmek" prensibini benimsemiştir. Bu prensipten hareketle dünyadaki milyonlarca insana yardımcı olacak yeni ilaçlar ve ürünler geliştirmek temel hedefleri.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından tanımlanmış "üç öncelikli hastalık" olan HIV/AIDS, tüberküloz ve sıtma için hem ilaç, hem de aşı araştırması yapan tek ilaç firması olarak, bu alanlarda dünya çapında öncü ilaçlardan bazılarını geliştirmiş olmanın gururu içindeler.

İngiltere'deki genel merkezi ve ABD merkezli faaliyetleriyle ilaç endüstrisinin öncü isimlerinden biri olarak önemli sorumluluklar aldığımızın bilincindeler. Bu sebeple misyonu, dünya genelinde ulaştıkları herkes için mühim mesajlar içeriyor. Her adımlarını bu misyona sadık kalarak atıyorlar. Yarattıkları etkiyi ölçtükleri zaman, detaylara verdikleri önemin anlaşılmış olduğunu görüyorlar.

İhtiyacın en fazla olduğu bölgelere, kademeli fiyat uygulayarak ilaç temin etme sorumluluğunu üstleniyor. Güçten düşüren hastalıkların milyonlarca insan üzerindeki etkisinin bilincinde. Bu bilinçle ve misyonları çerçevesinde ilaç ve aşılara erişimde sorun yaşayan gelişmekte olan ülkelere çeşitli yardımlar yapıyorlar.

Bilimi ve AR-GE faaliyetlerini esas alan bir firma olarak, araştırmalarını güçlü ilaçlara dönüştürme kapasitesine sahip olmanın; her yeni gün yeni ilaçlar bulmak üzere yola çıkmanın yüklediği sorumlulukları sahipleniyor.

Altı önemli hastalığın tedavisinde kullanılan ilaçlar üretiyorlar; astım, viral hastalıklar, enfeksiyonlar, zihinsel sağlık ve sindirim rahatsızlıklarına karşı geliştirdikleri ilaçlar. Aşı gibi mühim bir alanda lider olmak ve kanser için yeni tedaviler geliştirmek de temel özelliklerinden yalnızca birkaçı…




Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.