Pazar, Temmuz 17, 2011

SARAR GİYİM İŞ BAŞVURUSU

SARAR GİYİM İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.


Erkek hazır giyim sektöründe gösterdiği performans ile iş hayatında ismini ve kalitesini duyuran SARAR Grup, daha sonra bayan hazır giyim sektöründe de iddialı olduğunu kanıtlamıştır.

Bunun yanında, mağazacılık, bilişim, otomotiv ve sigorta gibi çeşitli sektörlerde yer alan SARAR Grup, yatırımları ile büyük bir istihdam sağlamakta ve faaliyet gösterdiği alanlarda Türkiye ekonomisine katma değer sağlamaktadır.
SARAR GRUP Bünyesindeki Şirketler :

Üretim :
SARAR Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş – Erkek Hazır Giyim İşletmeleri
SARAR Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş – Bayan Hazır Giyim İşletmesi
CCS Giyim Sanayi ve Ticareti A.Ş – Erkek Hazır Giyim İşletmesi
SARAR Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş – Gömlek İmalatı Giyim Sanayi
SARAR Giyim Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş İplik-Dokuma-Basma & Ev Tekstili İşletmesi

Mağazacılık :
SARAR Büyük Mağazacılık Ticareti A.Ş – Türkiye Ofis
SARAR USA Inc. – Amerika Ofis
SARAR Europe GmbH – Avrupa Ofis
SARAR Gusto International Company Ltd. – İsrail Ofis
SARAR Shanghai Trading Co., Ltd. – Çin Ofis

Bayilik :
SARAR Bilişim, İletişim ve İşletim Sistemleri A.Ş
SARAR Otosar Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş
SARAR Otomotiv Petrol Ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş
SARAR Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.