Pazar, Temmuz 17, 2011

PAKPEN İŞ BAŞVURUSU

PAKPEN İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Yapı sektöründe faaliyetlerini 20 yılı aşkın süredir aralıksız sürdüren Pakpen Şirketler Grubu'nun geçmişi, TUZA ailesi tarafından Paksu A.Ş.'ye dayanıyor. Paksu, çalışmalarına 1970 senesinde Konya'da sanayileşmenin henüz tam olarak gelişmediği dönemde; inşaat ve sıhhi tesisat malzemesi satışı ile başladı. Çok kısa bir sürede yenilikleri izleyen ve uygulayan bir firma olarak Konya’da kalitenin güven veren saygın adresine dönüştü.


Paksu’nun kuruluşunun ardından 1990 senesinde PVC Kapı Pencere Panjur ve Kepenk Sistemleri sektöründe üretim yapma kararı alan firma PAKPEN Markası ile ilk PVC üretim tesisini Konya'da kurdu.

Yapı sektöründe büyümeyi hedefleyen grup bugün PVC kapı pencere ve boru sektörü başta olmak üzere yalıtım, kompozit kapı gibi bir çok değişik üründe üretim yapıyor. Pakpen aynı zamanda Konya’nın ilk uluslararası markası olma özelliği taşıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Antalya bölge müdürlükleri ile Yurtiçi ve Yurtdışı satışlarını bayilik teşkilatı ile gerçekleştiren grubumuz sektörde öncü konumunda yer alıyor.

Pakpen Şirketler Grubu üretime başladığı yıllarda 30 bin metrekare olan üretim tesisini bugün toplam 300 bin metrekarelik alana yayılan entegre üretim tesisleri standartına taşımış bir kuruluş. Türkiye ve Yurtdışı satışlarını bayilik teşkilatı ile gerçekleştiren Pakpen'in üretim tesislerinin tümü Konya Organize Sanayi Bölgeleri'nde yer alıyor. Toplam 250 bin ton plastik ( PVC,PE-PP-PS) işleme kapasitesi ile söktürün öncü şirketi konumunda.

Sektördeki haklı yerini kaliteden taviz vermeden, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak üretim yapmasına borçlu olan Pakpen ISO 9001:2008 ve ISO 14001:2004 Yönetim Sistemi belgelerine, TS, TSEC, GOST, DVGW, RAL, INSTA, PÜKAD, UGETAM ürün belgelerine sahip modern laboratuvarı, TS EN ISO 17025 belgesi ile akredite edilmiştir. Ürettiği ürünler AB normlarında olup, CE işaretine sahiptir..

Pakpen Şirketler Grubu konularında uzman deneyimli bir ekiple, bu gün sekiz farklı markanın üretimini gerçekleştiriyor.

PAKPEN; PVC Kapı-Pencere Panjur ve Kepenk Sistemleri, PAK SIDING; Vinil Dış Cephe Kaplama Sistemleri, PAK COUNTRY; Çit, Korkuluk, Kameriye ve Pergola Sistemleri, PAK FORM; Taş Görünümlü Formlanmış PVC Plakalar, PAKPANEL; PVC/XPS Sandviç Panel, PAKDOOR;Dekoratif Dış Kapı ve Kompozit Kapı Sistemleri, PAKBOARD; XPS ve EPS Isı Yalıtım Levhaları PAKPLAST; Altyapı ve İç Tesisat Boru Sistemleri’nin Türkiye geneline yayılmış 1000’ü aşkın bayii kanalıyla dağıtım ve satışı yapılıyor. 



Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.