Pazar, Temmuz 17, 2011

DOĞA ORGANİK GIDA İŞ BAŞVURUSU

DOĞA ORGANİK GIDA İŞ BAŞVURUSU
Ülkemizin sayılı organik gıda üreticilerinden biri olan Doğa'nın işe alım süreci bilgilerinin yayınlandığı sayfamızdır.

Firma Hakkında
Kuruluş hedef ve fikri, modern insan için sağlıklı ve uzun hayatın gereği olan dengeli ve bilinçli beslenme alışkanlıklarının geliştirilmesi ve hastalıklara karşı doğal korunma mekanizmalarının ayakta tutulmasıdır. Doğa Bitkisel Ürünler bu prensipten hareketle, bitkiler dünyasını bilimin ışığında modern insanın kullanımına sunmuştur.

Doğa Bitkisel Ürünler, 20 sene boyunca bu yoldan ödün vermeden ürettiği yüzde yüz doğal ve katkısız besinlerin özgün yapısı, kalitesi ve çeşitliliği sayesinde sağlıklı beslenmeye özen gösteren tüketicilerin desteğini ve güvenini sağlamış, bu alanda Türkiye'de yeni bir akımın öncüsü ve sözcüsü olmuştur. Doğa Bitkisel Ürünler, günümüze dek hem ürün seçim ve tasarımı, hem de üretim teknolojileri alanında yaptığı cesur ve yenilikçi atılımlarla sektörün oluşumuna katkıda bulunmuştur.

Yenilikçi yaklaşımı, araştırma-geliştirme faaliyetlerine, üniversite-sanayi işbirliğine ve bilimselliğe verdiği önemle kendi sektöründe ön plana çıkan Doğa Bitkisel Ürünler, "Doğa" markası altında bitkisel çaylar, sağlık çayları, esmer toz ve küp şeker, katkısız ve şeker ilavesiz reçel ve marmelatlar ile Nutridigest teknolojisi ile üretilen soyalı, keten tohumlu, glutensiz müsliler, meyveli yulaf gevreği, buğday, çavdar ve yulaf ezmeleri üretmektedir.

Doğa Bitkisel Ürünler, kullandığı özel bir teknoloji ile mamüllerinde kanunların öngördüğü mikrobiyolojik kaliteyi güvence altına alırken, sağlık açısından da tüketicisine mükemmel ürünler sunmaktadır. Doğa Bitkisel Ürünler San. ve Tic. A.Ş., bu yaklaşımını ve kalite anlayışını, sektöründe ilk kez ISO 9001 Kalite Belgesi alan firma olarak üretim ve hizmet anlayışına yansıtmıştır.

Doğa Bitkisel Ürünler, her geçen gün sertleşen rekabet şartlarında, kuruluşundan bugüne kadar bağlı olduğu prensiplerinden ödün vermeden, yaratıcılığı ile ve değişime uyum sağlayacak altyapısını güçlendirerek konumunu güçlendirmek ve "Türkiye'nin Doğal Gıda Üreticisi" olmanın verdiği sorumluluğu bu konuma en yakışan biçimde ileriye taşımak amacındadır.


*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa ziyaretçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitemizin kurumlar ile bağlantısı yoktur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.