Pazar, Temmuz 17, 2011

ERDEMİR MADENCİLİK İŞ BAŞVURUSU

ERDEMİR MADENCİLİK İŞ BAŞVURUSU
Türkiye’nin en büyük iş başvuru ve kariyer sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfada firmanın işe alım süreci ve insan kaynakları politikası hakkında bilgiler yer almaktadır. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler sayfamızdadır.

Sivas iline 180 km. uzaklıktaki ve demiryolunun geçtiği Divriği ilçesinde, ilk olarak Etibank tarafından, 19.05.1938 tarihinde cevher üretimine başlanmıştır. İşletme 15.12.1940 tarihinden itibaren Demir Madenleri İşletmesi olarak faaliyetini sürdürmüştür.

Şirket 15.04.2004 tarihinde Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.’ye (ERDEMİR) ihale yoluyla satılarak ünvanı ERDEMİR MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. olarak değiştirilmiştir.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.’nin 27.02.2006 tarihinde OYAK Grubu tarafından devralınması ile aynı ünvanla faaliyetini sürdürmektedir. Şirketin ülkemizin muhtelif yerlerinde 14 demir ve 1 manganez sahası mevcuttur.

Başlangıçta parça cevher üretip satan şirket, zenginleştirme yatırımlarına giderek 1985 senesinde Konsantrasyon tesisini, 1986 senesinde Pelet tesisini devreye almıştır.


Üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman açılacak olan sayfada firmanın İnsan Kaynakları sayfasında bulunan iş başvuru formu açılacaktır. Bu iş başvurusu formunu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*
ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa sadece bilgilendirme amaçlıdır. Sitemiz ilanlar-basvurular.blogspot.com’un sitede adı geçen kurumlar/firmalar ile bir bağlantısı yoktur.

4 yorum:

  1. Selamlar. ERDEMİR MADENCİLİK E. iş vurur yapmak istiyorum.

    uluslar arası tercübeye sahip. maden taşıma boşaltma yıgma yükleme sistemleri imalatlarında ve kurumunda uzun yıllar. güney africa cumhuriyetinde. mozambikde. nabibyada. ve en son sierra leonede çalışdım.
    ahmet.celik64.ac@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. Selamlar. ERDEMİR MADENCİLİK E. iş vurur yapmak istiyorum.

    uluslar arası tercübeye sahip. maden taşıma boşaltma yıgma yükleme sistemleri imalatlarında ve kurumunda uzun yıllar. güney africa cumhuriyetinde. mozambikde. nabibyada. ve en son sierra leonede çalışdım.
    ahmet.celik64.ac@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Selam teknisyenim mekanik ve elektirik divrigi madene is başvurusu yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Selam teknisyenim mekanik ve elektirik divrigi madene is başvurusu yapmak istiyorum

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.