Pazar, Temmuz 24, 2011

BAK AMBALAJ İŞ BAŞVURUSU

BAK AMBALAJ İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre “   

Bakioğlu Holding bulunduğu her sektörde "dünya standartlarında" insan kaynakları yönetim anlayışını benimsemiş, herkesin üyesi olmak isteyeceği ve üyesi olmaktan gurur duyacağı örnek bir Topluluk olmaya çalışmaktadır.

Çalışanlarına birey olarak değer veren, adil davranan, başarılarını paylaşan, güvenilir bir topluluk olan Bakioğlu Holding, çalışanlarının kendilerini geliştirmeleri ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için gereken ortamın hazırlanmasını kendine görev bilir. Çünkü Bakioğlu Holding, çalışanlarına fırsat yaratmanın ve destek olmanın sahip olduğu vizyona ulaşmada en önemli anahtar olduğunun bilincindedir.

İnsan Kaynakları Yönetimi alanında vizyonumuz; Bakioğlu Holding vizyon ve misyonu doğrultusunda; hedeflerimize ulaşmak için gerekli yetkinliklere sahip iş gücünü bünyemize çekmek, geliştirmek ve sürekliliğini sağlamaktır.

Eğitim seviyesi yüksek, yenilikçi, kendisini sürekli geliştiren, etkin, motive, liderlik vasfı yüksek çalışan profiline sahip olmak bizi daima ileri götürecek ve zirvede tutacaktır.



Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.