Pazar, Temmuz 24, 2011

EDİRNE YAĞ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU

EDİRNE YAĞ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre

 Edirne Yağ Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 1950’li yıllardan beri hamyağ üretimi ile yağ sektöründe öncü bir yere sahip bir aile şirketi tarafından kurulmuştur. Tesislerin temeli, Edirne şehir girişindeki sanayi bölgesi içinde 34 dönümlük arazi üzerinde 6 Mayıs 1972 tarihinde atılmıştır.

İlk yatırım olarak  “De Smet” Belçika firmasının kurduğu kontinü ekstraksiyon tesisi 8 Eylül 1974 tarihinde işletmeye açılmıştır. Günde yaklaşık 200 ton ayçiçek tohumu işleyebilen tesisin kapasitesi daha sonra ilave edilen ön pres tesisinin yardımıyla 300 tona çıkarılmıştır.  İlk yıllarda, üretilen hamyağ daha çok margarin üreticilerine, ekstraksiyondan yan ürün olarak elde edilen ayçiçek küspesi ise yem fabrikalarına ve bölgedeki hayvan yetiştiricilerine pazarlanmıştır. 

Ekstraksiyon ünitesinde üretilen küspenin değerlendirilmesi amacıyla ayni arazi içinde 1978 senesinde karma yem fabrikası işletmeye açılmıştır. Bölgedeki un fabrikalarının yan ürünlerinin ve müstahsilin tahıl ürünlerinin de değerlendirildiği bu tesis zamanla yapılan ilavelerle 15 ton/saat kapasiteye ulaşmıştır. Yıllık ortalama 25.000 ton olan üretimi ile bölgede özellikle çok yaygın olan süt hayvancılığına hizmet etmektedir. 

Entegrasyonu  tamamlayıcı son tesis olarak “batch sistem“ rafineri üniteside 1978 senesinde devreye alınmıştır. Bu tesiste, hamyağ nötralizasyon, ağartma, vinterizasyon ve deodorizasyon işlemlerine tabi tutularak rafine ve vinterize yemeklik sıvı ayçiçek yağı üretimine başlanmıştır. Ekstraksiyon tesisinde üretilen hamyağa ilaveten iç piyasadan ve ithalat yoluyla temin edilen hamyağ ile rafineri ünitesinin hammadde ihtiyacı karşılanmaktadır. Önceleri 80 ton olan günlük kapasite yıllarla yapılan ilaveler ile günlük 130 ton yemeklik sıvı yağ üretecek boyuta ulaşmış ve 20.7.1992 tarihinde TSE belgesi alınmıştır.  1993 senesinde modernizasyon ve kapasite arttırımı tekrar gündeme gelmiş ve kontinü sisteme geçiş süreci başlamıştır.  “Alfa-Laval”  İsveç firması tarafından geliştirilen ve tesis edilen “soft column” kontinü deodorizasyon ünitesi 7 ekim 1996 tarihinde devreye alınarak günlük kapasite 250 tona çıkarılmıştır. Dünyadaki ilk uygulama olan bu tesis ile kapasite arttırımının yanında ürün, kalitesi yönünden dünyada en iddialı konuma 

EDİRNE YAĞ SANAYİ İŞ BAŞVURUSU YAPIN

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

1 yorum:

  1. 32 yasında ıkı cocuk sahıbı bende iş arıyorum 05354502119 Ömer bulut

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.