Pazar, Temmuz 24, 2011

NUROL HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

NUROL HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.


"Holding hakkında
Artvin Arhavi kökenli Çarmıklı Ailesi yüzsenea yakın zamandır ticaretle uğraşan bir aile olup, daha sonraları inşaat işlerine ağırlık vermeye ve taahhüt işlerine yoğunlaşmaya başlamıştır.

Babaları Eyüp Sabri Çarmıklı Ardahan’da iş hayatını tüccar terzi, tuhafiyecilik ve müteahhitlik hizmetleri ile sürdürmüş olup vefatından sonra çocukları tarafından işlere devam edilmiş ve geliştirilmiştir. 17 Ocak 1966 tarihinde Nurol, Nurettin ile Erol’un isimlerinin hecelerinden oluşturularak, eşit ortaklıkla kurulmuştur. Oğuz ÇARMIKLI o sıralar okulda öğrenci olduğu için daha sonra, 1981 senesinde gruba ortak olarak katılmıştır. Nurol Holding böylece eşit paya sahip üç erkek kardeşin ortaklığı ile bugünlere gelmiştir.

Nurol Firmalar Topluluğu, yarım asırlık geçmişiyle bugün, ticaretten savunma sanayine, inşaattan makina ve imalata, turizmden finansa kadar bir çok sektörde 40’ı aşkın kuruluş, iştirak ve bağlı ortaklıklarıyla, sadece Türkiye’de değil dünyanın bir çok ülkesinde de adından başarı ile söz ettiriyor...

Türk inşaat ve taahhüt sektörüne yaptığı büyük katkıları, gurur verici referansları olan Nurol İnşaat, köklü firma kültürü, tecrübeli kadrosu ve güçlü makina parkı ile Türkiye'de baraj, tünel, köprü, yol gibi altyapı ve ulaşım, endüstriyel tesis, iş ve ticaret merkezleri, otel, lüks konut, bina ve uydu kent projeleri gibi bir çok büyük projeyi başarıyla gerçekleştirmiş ve Türkiye’yi modern görüntülerle donatmıştır.

Uluslararası Konsorsiyum’un lideri olarak Nurol İnşaat firmaimizin yürüttüğü, Türkiye’nin ikinci büyük barajı olacak olan ve tamamlandığında 4 milyar Kwh enerji üretecek Ilısu Barajı ve HES Projesi ile NUROL İnşaat’ın içinde bulunduğu Türk Japon ortaklığı tarafından yürütülmekte olan Marmaray İstanbul Boğazı Batırma Tüp Geçiş Projesi, Nurol’un taraf olduğu modern Türkiye’nin mega projelerine sadece iki örnektir.

Nurol İnşaat başarılarını yurt dışı ortaklık ve temsilcilikleriyle genişleterek üstün performansını uluslararası pazarlarda da göstermiştir. Rusya Federasyonu, Türk Cumhuriyetleri ve Afganistan’ı kapsayan faaliyet sahası, günümüzde Körfez Ülkelerinden, Kuzey Afrika’ya, Gürcistan ve Polonya’ya kadar genişleyerek, üç kıtaya yasenean referans projeleri ile NUROL İnşaat’ı bir dünya firmai haline getirmiştir.

Türkiye'nin ilk özel sektör savunma sanayi kuruluşu olma gururunu taşıyan FNSS, BAE Systems ile ortak olarak başta zırhlı muharebe aracı olmak üzere değişik tipte araç ve silah sistemleri imal etmektedir. Sektörde tek kalemde yurt dışına ihraç edilen en büyük savunma sistemi sözleşmesini gerçekleştiren FNSS, Türk Silahlı Kuvvetlerine hizmet vermenin yanı sıra bugün dünya ülkelerinde de tanınmış ve ülkemize bir milyar dolara yaklaşan ihracat potansiyeli yaratmıştır.

Modern imalat teknolojisiyle yüksek kalitede üretim yapan Nurol Makina, 30 senelık süre içinde Savunma Sanayii’nde yaptığı üretimler yanında, güçlü ve deneyimli kadrosu ile Ar-Ge’ye dayalı ürün geliştirme faaliyetlerına, savunma, güvenlik ve makina imalat alanlarında yeni ürünlerin tasarlanması ve üretimine de devam etmektedir. Bunlardan biri de kompresör üretimidir.

Nurol Makina Sanayi bünyesindeki Nurol Çelik senelık 12.000 ton üretim kapasitesi ile sektördeki lider Türk firmaları arasında bulunmakta olup, çelik köprü ve yapılar, petrol boru hatları ve pompa istasyonları, rafineriler ve güç santrallerinin çelik imalat ve elektromekanik tesisat montajları, çeşitli yapı sistemleri imalat ve montaj başarısını yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da sürdürmektedir.

NUROL’un yeni yatırımları arasında yer alan NUROL Teknoloji; tam otomasyonlu modern üretim tesisleri ile, gelişmiş malzeme içerikli teknolojileri uygulamakta ve bunları Türkiye ve dünya pazarına sunmakta olup; savunma sanayii, havacılık, enerji, tıp, otomotiv, tekstil, metalurji ve kimya gibi farklı endüstrilerin ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Ar-Ge alanındaki gücü ile NUROL Teknoloji bu alanlardaki öncü kuruluşlar arasında yer alabilmek için nanoteknoloji ve uygulamaları üzerine odaklanmaktadır.

Nurol Firmalar Topluluğu’nun finans sektöründe 1999 senesinde bir yatırım bankası olarak kurduğu NurolBank; İstanbul ve Ankara’da ve İzmir’de faaliyetlerine devam etmekte ve yaratılan sinerji ile güçlü bir yapı oluşturmaktadır.

Türkiye'nin modern kentleşme oluşumunda önemli bir misyon üstlenen Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul’daki Nurol Plaza, lüks konut sektörünün zirve noktasını teşkil eden Ankara’daki Nurol Residence ve Bodrum'daki Oasis Alışveriş Merkezi gibi iddialı projeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarına yasenemış tesislerden oluşan bir portföyün yönetimini sürdürmekte, bir yandan da yeni projeler üzerinde çalışmaktadır.
Turizm sektöründe Nurol Holding’in sahibi olduğu Ankara Sheraton Oteli, Starwood Hotels & Resorts “lüks kolleksiyon” kategorisinde yer almaktadır. Sheraton Ankara Hotel & Convention Center, “2007 Dünya Seyahat Ödülleri” kapsamında kazandığı “Avrupa’nın En İyi Konferans Oteli” ve “Türkiye’nin En İyi Konferans Oteli” ödülü ile de hak ettiği uluslararası takdiri elde etmenin gururunu yaşamaktadır.

Nurol Kulüp Salima’ya ait Antalya Kemer’deki 1100 yatak kapasiteli tatil köyü; kaliteli hizmet farkıyla, dünyanın dört bir yanından gelen konuklarına huzurlu, sıcak ortamlar sunmaya devam etmektedir.
Çok kısa bir zaman önce, 220 oda ve sosyal bir komplekse sahip olan Sheraton Batum Oteli de tamamlanarak Firmalar Topluluğumuz’a katılmış bulunmaktadır.
Bosfor , “A Grubu Seyahat Acentası” belgesi ile, turizm hizmetlerini sürdürmektedir.

Varolduğu her alanda kaliteli hizmet üreten NUROL Firmalar Topluluğu ayrıca;

• Ankara ve İstanbul’da işletmecilik faaliyetlerinde bulunan Karum Yönetim’i,
• Bodrum Oasis Alışveriş, Kültür ve Eğlence Merkezi’nin işletme yönetimini başarıyla sürdüren Botim’i,
• Yurt içi ve yurt dışına VIP standartlarında hava taksi hizmeti vermeye devam eden NUROL Havacılık’ı da bünyesinde barındırmaktadır.

Ülkenin artan enerji ihtiyacının karşılanmasında etkin rol üstlenmek amacını taşıyan NUROL Enerji çok yönlü faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kapsamda, hidroelektrik enerji projeleri geliştirmek üzere kurulan “Enova Enerji” firmai ile yapımı tamamlanan Osmaniye il sınırları içindeki Ceyhan HES Projesi’nin 2010 senesinde Enerji Bakanlığı’nca resmi kabulü yapılarak, Oşkan ve Berkman Santralları ticari üretime başlamıştır.

NUROL Firmalar Topluluğu’nun yurt dışı inşaat faaliyetlerinde Körfez ülkelerinin önemli bir payı bulunmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde devam eden projeler kapsamında, bölgenin önde gelen yatırımcılarının işverenliğinde Dubai’deki uydu kentler çerçevesinde inşa edilen konutların toplamı 500.000 m2’yi aşmış olup, kentsel altyapı ve teknolojik çelik imalat projeleri referanslar arasına katılmıştır.

Diğer yandan Abu Dhabi’deki projelerimiz arasında deniz köprü geçitleri ve kanalları, çeşitli köprü ve tünel yapılarını içeren alt yapı inşaatları ile lüks otel ve residence’lar yer almaktadır.

Körfezde faaliyetlerın sürdüğü diğer bir bölge olan Katar’daki çelik imalat fabrikası ile yurt dışı çelik taahhüt işlerimiz devam etmektedir.

Suudi Arabistan Krallığı’nda, Makine Grubumuzun, özellikle FNSS Savunma sistemlerinin faaliyetleri devam ederken, NUROL İnşaat’ın da inşaat-taahhüt alanındaki faaliyetlerı 2010 itibariyle tekrar başlamaktadır.

Kuzey Afrika’da Cezayir’de başlayan inşaat faaliyetlerımız Libya’yı da içine alarak genişlemiştir. Bu kapsamda baraj, köprü, otoyol gibi alt yapı projeleri ile kurumsal binalar yer almaktadır.

NUROL faaliyetlerinin devam ettiği başka bir ülke olan Gürcistan’da, Sheraton Batum Otel’in yanısıra, şu anda İçişleri Bakanlığı Binası olarak hizmet vermekte olan Tiflis’teki Polis Merkezi tamamlanmış bulunmaktadır. Ülkede özellikle enerji sektöründe muhtelif projeler çerçevesindeki faaliyetlerımız sürmektedir.

Adından başarılarıyla ve övgüyle söz ettiren Nurol, kurumsal sosyal sorumluluk bilincine daima sahip olmuştur. Yaptığı okul, kütüphane, eğitim ve kültür merkezlerini milletine armağan eden, sanatın bir çok alanında desteklerini sürdüren ve topluma yaptığı hizmetleriyle büyüyen Nurol Eğitim Kültür ve Spor Vakfı’nın yanı sıra Nurol Sanat Galerisi de sanatseverlere görsel güzellikler sunmaktadır.

Türk özel sektörünün önde gelen köklü kuruluşu olarak, Türkiye’ye ve dünyaya eserleriyle imza atan Nurol Firmalar Topluluğu; çatısı altında değişik sektörlerde faaliyet gösteren firmalari, bağlı ortaklıkları, iştirakleri ve dünya çapında yirmibin çalışanından aldığı güçle yarattığı toplumsal ve ekonomik değerlerin kalitesiyle her zaman gurur duymaktadır."



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

2 yorum:

  1. Adsız9:58 ÖÖ

    selam ben ismail bozkurt bir firmada yurt dışında tamirçi ve oto eletirikci olarak calışıyom yeni işlere acım sizde calışmakdan onur duyarım bana göre bir işiniz varsa yaş 40 tecrübe 25 yıl tel 05367942777

    YanıtlaSil
  2. Adsız4:44 ÖÖ

    SELAM BEN TURAN ASLAN TOPRAK SİLİNDİR OPERATÖRÜYÜM EHLİYETİM VAR SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTERİM SAYGILAR 535 782 2495

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.