Pazar, Temmuz 24, 2011

KÜRÜM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

KÜRÜM HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

Holding hakkında
İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreterliği'nin her sene ilan ettiği "İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesine 151. sıradan girmiş olan Kürüm Demir, dünya finans ve emtia piyasalarında yaşanan durgunluğun bütün olumsuz etkilerine rağmen 2009 senesinde başarılı sonuçlar elde etmiştir. Kürüm Demir, Türkiye'nin en büyük ve en etkin sanayi kuruluşları arasında yer almanın haklı gururunu, ortakları, çalışanları ve tüm sosyal paydaşlarıyla paylaşmaktadır.

Türkiye ve Balkanlar'ın önde gelen demir-çelik üreticilerinden Kürüm Holding A.Ş., 1975 senesinde demir ticareti yapmak üzere Kürüm Demir A.Ş. adıyla durulmuştur ve aradan geçen 30 seneı aşkın sürede gerçekleştirdiği atılımlarla bugün çok çeşitli sektörlerde faaliyet göstermektedir. Ana iş alanı demir-çelik sektöründe yaptığı yatırımlar sayesinde büyüyen Kürüm Holding, 2009 seneı itibariyle yurtdışında kireç ve saf oksijen üretimi, gemi bakım ve onarımı ve liman işletmeciliği, sigortacılık ve dış ticaret gibi sektörlerde de faaliyetlerini sürdürmektedir. Holding, diğer yandan pazarlama, üretim ve satışa yönelik ana faaliyetlerini temel ve tevsi yatırımlarla destekleyerek Türkiye ve Arnavutluk'taki performansını sürekli artan bir başarı grafiği doğrultusunda sürdürmektedir. Kürüm Holding, hızlı ve istikrarlı gelişim süreci içinde geniş vizyonunun ve büyüme hedeflerinin gerektirdiği adımları hızla atmış ve yeniden yapılanmasını tamamlamıştır. 2006 senesinde Grubun faaliyetleri Kürüm Holding çatısı altında toplanmış ve böylece kurumsal yönetim alanında dev bir hamle gerçekleştirilmiştir. Holding, bugün Türkiye'yle Balkanlar'daki üretim tesisleri ve toplam 1.116 çalışanıyla geniş bir coğrafyada hizmet sunmakta ve küresel kriz koşullarına rağmen geleceğe güvenle bakmaktadır. Kürüm Holding'in bu başarılı performansı, İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreterliği'nin her sene ilan ettiği "İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde de yansımaktadır. 2008 senesinde listeye 151. sıradan girmiş olan Kürüm Demir, dünya finans ve emtia piyasalarında yaşanan durgunluğun bütün olumsuz etkilerine rağmen 2009 senesinde başarılı sonuçlar elde etmiştir. Firma, Türkiye'nin en büyük ve en etkin sanayi kuruluşları arasında yer almanın haklı gururunu, ortakları, çalışanları ve tüm sosyal paydaşlarıyla paylaşmaktadır. Kürüm Holding'in lokomotif firmai Kürüm Demir A.Ş.'dir. Gebze'de bulunan fabrikası ve kesintisiz olarak sürdürdüğü yatırımlarıyla Kürüm Demir, bulunduğu coğrafi bölgenin en önemli sıcak haddelenmiş, ince kalibrasyonlu, nervürlü demir üreticilerinden biridir.

Kürüm Holding'in her geçen sene güçlenen yapısının ve genişleyen etki alanının en önemli ayaklarından biri, Holding'in Balkanlar'daki yatırım ve üretim faaliyetlerini sürdüren Kürüm International Sh.A.'dır. Firma, demir-çelik üretimi dışında kireç ve oksijen üretimi (Kürüm Industrial Gases Sh.A.), gemi bakımı ve onarımıyla liman işletmeciliği (Durres-Kürüm Shipping Sh.A.) alanlarında da faaliyet göstermektedir. Kürüm International, üretim hammaddelerinin önemli bir kısmını Ukrayna, Rusya Federasyonu, Balkanlar, Kuzey Afrika, Yakın Doğu, Akdeniz ve Orta Doğu ülkelerinden ithal etmektedir. Yerel ve uluslararası bankalarla finans kurumları, Kürüm Holding'in istikrar ve prestiji sayesinde, Holding'e karşı güçlü bir güven duymaktadır. Bu kurumlardan oldukça cazip koşullarda yatırım ve işletme, hammadde pre-finansman ve post-finansman kredileri sağlanmaktadır.

Kosova, Holding'in yatırımlarını konumlandırdığı bir diğer önemli Balkan ülkesidir. Burada Kosova e Re ile gerçekleştirilen faaliyetler, sigortacılık üzerine yoğunlaşmıştır. Kürüm, bu iş alanında, ülkedeki en önemli oyunculardan biridir. Temellerinin atıldığı 1975 senesinden bu yana aralıksız olarak büyüyen Kürüm Holding, kendine belirlediği dünya firmai olma hedefine doğru emin adımlarla ilerlemeye 2009 senesinde da devam etmiştir. Firma, 2009 senesinde var olduğu pazarlarda yatırımlarını büyütürken teknolojik altyapı faaliyetlerını da hızla sürdürmüştür.


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.