Pazar, Temmuz 24, 2011

ÇEMTAŞ İŞ BAŞVURUSU

ÇEMTAŞ İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre
Bursa, Organize Sanayi Bölgesi’nde 101 dönümlük bir arazi üzerinde faaliyet göstermek üzere 27.01.1970 tarihinde Bursalı sanayici, iş adamı, küçük sanatkar ve halk girişimcilerinin biraraya gelmesi ile kurulmuş halka açık bir Anonim Şirket olan ÇEMTAŞ; Türkiye'deki “Ark Ocaklı Vasıflı Çelik Üreticisi” olup, TS, DIN, AISI, SAE normlarına uygun ve özel siparişlere göre çelik üretmektedir.

Başlangıçtaki kurucu ortak sayısı 863, şirket sermayesi ise 15 TL. olup, sermaye artırımları ile bugün ortak sayımız yaklaşık 5.000 ve sermayemiz de 100.975.680 TL’dir.

09.01.1972 senesinde çelikhane ünitesini devreye sokan ÇEMTAŞ’ta 30.000 Ton/yıl kapasiteli elektrik ark ocağında ingot döküm sistemi uygulanmıştır.

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.