Pazar, Temmuz 24, 2011

TANRIVERDİ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

TANRIVERDİ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:

"Tarihçe
•Tanrıverdi Holding'in temelleri, 1904 senesinde Tanrıverdi Ailesi'nin  tekstil üzerine perakende mağazacılık faaliyetlerine başlaması ile atıldı.

•1970 senesinde ev tekstili ürünlerinin toptan ve perakende satışı amacı ile Tanrıverdi Mensucat A.Ş. kuruldu.

•1986 senesinde İstanbul Çatalca'da gurubun ilk fabrikasının inşaatı tamamlanarak gipür, brode ve aplik imalatına başlandı.

•1986 senesinden günümüze kadar kurulan yeni firmaler ve yapılan büyük yatırımlar ile 12 yeni  üretim tesisi kurularak iplik büküm, dokuma, iplik boya, kumaş boya apre, perde konfeksiyon ve  kimyasal üretiminin zincire eklenmesi ile Tanrıverdi Grubu dünyanın önde gelen entegre perde üreticileri arasındaki yerini aldı.

•1995 senesinde tüm firmaler Tanrıverdi Holding çatısı altında toplandı.

•80'in üzerinde ülkeye yaptığı ihracat ile dünya pazarında söz sahibi ve güvenilir perde üreticisi olarak, daima en iyiyi sunmak için son teknolojiye yatırım ve sürekli yenilenmekten hiçbir zaman vazgeçmeyen grubun yatırımları, günümüzde de devam etmektedir. "


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.