Pazar, Temmuz 24, 2011

MİS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

MİS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

"Holding hakkında
Bu sene 20. Seneını dolduran MİS HOLDİNG’in temelleri 1989 senesinde bir grup Lokantacının Elazığ’da bir ortaklık bilinci ve bir alım gücü oluşturmak amacıyla kurduğu S.S. Lokantacılar Tüketim Kooperatifi, bu gün hizmet verdiği tüm sektörlerde Elazığ’ın lider kuruluşu konumundadır.

Tüm yatırımlarını Elazığ’a yapan, tüm ortakları Elazığ’lı olan MİS Firmalar Grubu Sizlerden kazandığını sizlerle paylaşarak Elazığ Şehrinin kalkınmasında lokomotif görevi gören, yol açan öncü ve lider bir kuruluştur.

Bir Sosyal sorumluluk ilkesi olarak, doğduğu şehrin insanına bu şehirde istihdam alanları oluşturarak, şehrin kendi dinamikleri ile bu şehri geleceğe taşımayı önemli bir amaç olarak belirleyen MİS ŞİRKETLER GRUBU birlikteliğin büyük gücünün neler yapabileceğini MİSLAND ALIŞVERİŞ ve EĞLENCE MERKEZİ ile göstermektedir."



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.