Pazar, Temmuz 24, 2011

IC HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

IC HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında
"40 yıl önce başlayan ve bugün bir Holding Organizasyonu altında birleşen grubumuz; stratejik yaklaşım, karar süreçlerine katılım, insana saygı ve sosyal sorumluluk bilincini teşvik eden bir yönetim yaklaşımı ile birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. 

Bu kapsamda IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding A.Ş.'nin bakış açısı, ülkemizdeki ve dünyamızdaki gelişmeleri izleyerek faaliyette bulunduğumuz sektörlerde kazanılan deneyim, tecrübe ve imkanları yeni sektör ve projelerde hızlı ve esnek biçimde kullanmaktır. Faaliyetlerimizi sosyal sorumluluklarımız dahilinde sürdürülebilir bir altyapıya kavuşturarak topluma katma değer yaratılması adına çaba gösterilmesi, yönetim yaklaşımımızın önemli mihenk taşlarından birini oluşturmaktadır. 

IC Holding yönetim anlayışı, küreselleşen ekonomide uluslararası markalarla işbirliği imkanlarını yaratarak yerli ve yabancı piyasalarda bir marka haline gelinmesini sağlamaktır. Bu bağlamda faaliyet alanlarında ana prensip, küresel sermaye ile işbirliğine gidilerek ortaklıklar yolu ile deneyim kazanımlarının hızlandırılması, ülkemize sermaye girişinin sağlanması ve istihdam yaratılması olarak söylenebilir. Uluslararası piyasalarda oluşturulan iş birliktelikleriyle marka haline gelmek ve faaliyet alanlarımızda küresel bir oyuncu olmak ana hedeflerimizdendir. " 


IC HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN

Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.