Pazar, Temmuz 24, 2011

HEMA TRW OTOMOTİV SİSTEMLERİ İŞ BAŞVURUSU

HEMA TRW OTOMOTİV SİSTEMLERİ İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre 
 1995 ylından başlayarak faaliyetini Hema Endüstri A.Ş bünyesinde sürdüren Hema Otomotiv Sistemleri A.Ş. başta otomotiv ana sanayinin ihtiyacı olan fren sistemleri ve direksiyon sistemi komponentlerini üretmek, ayrıca bu ürünlerin yedek parçalarını sağlamak amacıyla 2007 senesinde ayrı bir şirket olarak faaliyete geçmiştir.

Firmanın yönetim ve üretim faaliyetleri, Organize Sanayi Bölgesi Karaağaç Yolu 59501 ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ adresinde bulunan, 15.000 m2 açık alan üzerinde 9.000 m2‘lik bir kapalı alana sahip tesislerde gerçekleştirilmektedir.

Otomobiller ve hafif ticari araçlar için ön ve arka fren kaliperleri, servo frenler (booster, ana silindir ve yağ tankı), kampana frenler, direksiyon gövdeleri ve mafsallar üretmektedir. Ürün gamına, üretmekte olduğu ürün grubuna paralel olarak, CV Joint, hava yastığı, direksiyon simidi ve emniyet kemeri de dahil edilmesi planlanmaktadır.

Şirketin başlıca yurt içi müşterileri, Ford-Otosan, Karsan ve BMC dir. Şirket Polonya’da hafif ticari araç imal eden  Intrall firmasına fren sistemi ihracatı yapmaktadır. Başlıca sahip olduğu kalite belgeleri ISO/TS 16949 ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemidir. Şirket bünyesinde 170 Mavi yaka ve 36 Beyaz yaka olmak üzere toplam 206 personel çalışmaktadır.

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.