Pazar, Temmuz 24, 2011

BAŞTUĞ ÇELİK İŞ BAŞVURUSU

BAŞTUĞ ÇELİK İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre :

Türkiye’deki demir çelik sektörünün önemli ve vazgeçilmez noktalarından biri olan Hatay iline bağlı Dörtyol-PAYAS ‘ta bulunan aile şirketimiz ,

“ Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş. “ 

1991 senesinde “ Nurçelik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. “ adı altında 250.000 ton /yıl kapasiteli çubuk demir haddehanesini kurarak faaliyetine başlamıştır.

Türkiye demir çelik sektörünün Payas cephesinde piyasa yapıcılık rolünü ve yaklaşımını hiçbir zaman elden bırakmamayı ilke edinmiştir.

2006 yılı içinde gerçekleştirilen çeşitli yenileme ve iyileştirme yatırımlarıyla fabrika kapasitesi 450.000 ton / yıl seviyesine çıkmıştır.


VİZYON 
Doğaya saygı , insana saygı , emeğe saygı , kurum ve kuruluşlara saygılı olarak kendi sektöründe hep en iyisini ve en yenisini üretmek ve paylaşmaktır. 

MİSYON 
Kaliteli ürünlerimiz, sektördeki sürekliliğimiz ve insan kaynağımızın verimliliğiyle Müşterilerimize, Çalışanlarımıza, Hissedarlarımıza, ve çevremize kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır.

KALİTE POLİTİKASI 
1. Müşterilerimizin talep ettiği ürünleri doğru şekilde üretmektir.
2. Müşterilerimizin ihtiyaçlarının sürekli olarak karşılanabilmesi için mamul yelpazemizin devamlı ,kaliteli ve bol çeşitli olarak arzına önem göstermek.
3. İnşaat demiri ve türevlerinin üretiminde en son teknolojiyi takip etmek.
4. İnşaat ve makine sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak
5. Rekabette güçlü , karlılıkta üstün olmayı sağlamak
6. Çalışanların sürekli eğitimi ile deneyimli ve bilinçli takımlar oluşturmak.
7. Geleceğin kalitede ve devamlılıkta olduğunu unutmamak.



Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.