Pazar, Temmuz 24, 2011

OKAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

OKAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU


Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında ” Dünyadaki küreselleşmenin ve sürekli devinim sonucu ortaya çıkan gelişmelerin, bizim için çok önemli bir anlamı var. Misyonumuz; ülkemizi, bu hareket halindeki coğrafya içinde, teknolojik, ekonomik ve kültürel yönden hak ettiği yerde konumlandırmak.

Son yıllarda Türk firmalarının yurtdışında gerçekleştirdikleri proje ve yatırımlar, bunu yapacak güçte olduğumuzu tüm dünyaya gösterdi. Gümrük birliğiyle ivme kazanan yeni yatırımları, yepyeni başarılarla devam eden bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu süreçte Okan Holding olarak biz, önemli bir yol kat ettik. Bugüne kadar yapmış olduğumuz inşaat işleri yaklaşık 1.900.000 m2 olup, hem yurt içi hem de yurt dışında 500.000.000 $’lık yatırımlarımız mevcuttur. Bunu yaparken, çağdaş, dinamik ve güvenilir çalışma anlayışı ile kaliteden ödün vermeden en iyi ürün ve hizmeti sunmak temel kaygımız oldu. 

Finans, Gıda, Tekstil, Turizm, İnşaat, Enerji ve Ticaret sektörlerindeki uluslararası uzmanlığımız bizi bu alanlarda çok önemli koordinatlara taşıdı. 

Örneğin, Kazakistan’ın yeni başkenti Astana’da, yapımı 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Ramada Plaza Astana dışında Sultan Makarna ile Sultan Bisküvi ve Şekerleme Fabrikası gibi bizi onurlandıran daha pek çok projede, Okan Holding imzası var. Yine Kazakistan’da inşaat çalışmasına başlanan Jeruyik Kompleksi ile Bayterek Kompleksi de Okan Holding’in devasa yatırımlarındandır.

Astana Kızıljar'daki Cumhurbaşkanlığı Rezidansı, Astana’daki 5 yıldızlı Ramada Plaza Astana, Okan Merei Astana Alışveriş ve Konut Kompleksi, Kazakistan Ulusal Müze ve Kültür Merkezi, Yüksek Katlı İkiz Kuleler, Diplomatik City ve Avrasyabank, Okan Holding’in tamamlanmış olan prestijli projeleridir.

Katma değeri yüksek ürünler üretip ihraç ederek, ülkemiz ekonomisine önemli girdiler kazandırırken, dünyadaki sözünü ettiğimiz trendlerin sonucu olarak, uluslararası şirketlerle işbirliğine de ayrı bir önem verdik. 

35 yılı aşkın bir süre kapımızı yeniliklere, yeni fikirlere ve yepyeni ideallere açık tutarak çalıştık. Bundan sonra da insana, doğaya ve çevreye saygımızdan hiç bir şey kaybetmeden daha büyük bir Türkiye, daha güzel bir dünya ve daha mutlu insanlar için çalışmaya devam edeceğiz.

Bunun en güzel örneği; Okan Kültür Eğitim ve Spor Vakfı dır. 1986 yılında ekonomik, toplumsal ve kültürel alanlarda; spor, sağlık ve eğitim sorunları üzerinde araştırma ve çalışmalar yapmak, sorunların ülke bütünlüğü içinde çözümüne ilişkin öneriler hazırlayarak bunların çözümünde devlete yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur.

Okan Üniversitesi ise İstanbul'da 15.12.1999 tarihinde 4488 no.lu kanunla Okan Kültür Eğitim ve Spor Vakfı tarafından 2547 sayılı kanunun vakıf yüksek öğretim kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi olmak üzere kurulmuştur. 

Okan Holding; çeşitli sektörlerde sahip olduğu tecrübesiyle; araştırma-geliştirme çalışmalarıyla, uyguladığı ileri teknolojisiyle ve toplam kalite bilinciyle yönetilen ISO belgeli şirketleriyle, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde başarılarını sürdürerek yeni pazarlara açılmaya devam etmekte olan uluslararası bir kuruluştur.


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur.

1 yorum:

  1. Adsız12:39 ÖS

    Okan holding'de çalışmak istiyorum ne yapmam lazım?

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.