Pazar, Temmuz 24, 2011

TEKSÜT SÜT İŞ BAŞVURUSU

TEKSÜT SÜT İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre 
 TEKSÜT 1956 senesinde Balıkesir iline bağlı Gönen ilçesinde Recep ARINIK tarafından kurulmuştur. Önceleri sadece beyaz peynir üretimi üzerine kurulmuş olan mandıramız 1990 senesinde halen üretim yaptığımız modern tesislerine taşınmıştır.

50 yılı aşan üretim süresince kaliteyi her zaman ilk planda tutanTEKSÜT ürün yelpazesini de geliştirmeyi ihmal etmemiştir. Beyaz peynir ile başlayan serüvenimiz bugün kaşar peyniri, krem peynir, tereyağ, yoğurt, ayran ve yöresel peynirler (Mihaliç, Çeçil, Dil, Çerkez, Otlu,Urfa, Örgü...) gibi farklı çeşit ve gramajlarda birbirinden leziz 64 ürün ile devam etmektedir.

50.000 m2'lik alanda 250 personel ile hizmet veren TEKSÜT, yaptığı teknolojik yatırımların da etkisi ile günlük 400 ton sütü, süt mamulü haline getirmektedir.

Lezzetli ürünler üretirken bir yandan da kalite çalışmalarını gittikçe daha titiz bir boyuta taşıyan firma, 1998 senesinde ISO 9002 Kalite Güvence Belgesi ve 2005 senesinde Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları(HACCP) sistem belgelerini almaya hak kazanmıştır. Teksüt, yine 2005 senesinde, Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer almıştır.

TEKSÜT markasının çalışmaları TÜBİTAK tarafından sürekli denetlenmekte ve eğitime tabi tutulmaktadır. Süt alınan tüm bölgelerde süt sağım ekipmanları ile toplanan sütler soğutuculu araçlar ile fabrikaya nakledilerek bakteri üremesinin önüne geçilmektedir. Bu sayede yüksek kalitede lezzetli ürünler elde edilebilmektedir.

İhracat hedefleri doğrultusunda "Türk Malı" ibaresini dünyanın pek çok noktasına taşıyan TEKSÜT, ürünlerini ABD ve Irak'a kadar ulaştırmaktadır.

Sağlıklı lezzet ürünlerini, tüm hijyen koşullarını yerine getirerek ve soğuk zincir kırılmadan sofralarınıza taşıyan TEKSÜT, adı ile de tadı ile de tek olmayı başarmaktadır.


Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.