Pazar, Temmuz 24, 2011

LİDERSAN İŞ BAŞVURUSU

LİDERSAN İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre 
Lidersan, Altunkaya Şirketler Grubu’nun nakliye ve ticaretten sonra sanayiye atılma kararı almasıyla kuruldu. Hijyenik ürünler ve gıda maddeleri alanlarında ürettiği kaliteli ve güvenilir markalarla dünya pazarlarına açıldı. Gaziantep’te bulunan fabrikasıyla şehir halkı için önemli bir istihdam yaratan Lidersan bölgenin önemli üreticileri arasında yer alırken gün geçtikçe gelişimini de sürdürüyor.

Confy ve Potty markalı bebek bezleriyle Ortadoğu başta olmak üzere birçok pazarda raflarda yer alan Lidersan, uluslararası standartlardaki üretim kalitesi ve kapasitesiyle her gün milyonlarca çocuğun ve ailenin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Bebek sağlığı gibi çok önemli bir konuda üretim yaptığının bilinciyle hareket eden Lidersan son teknoloji ürünü aletlerle donatılmış modern tesislerinde hijyenik ortamlarda üretim yapmaktadır.

Sıvı yağ üretimiyle de dünya mutfağına lezzetler katan Lidersan, sağlıklı ve besleyici ürünlerle birçok pazarda tercih edilen markalar arasında yer almaktadır. Lidersan, Altunkaya şirketler grubunun dağıtım alanındaki tecrübesini ürün kalitesiyle harmanlayarak geniş bir coğrafyada beğeniyle tüketilen markalar yaratmayı başarmıştır.

Yakın gelecekte kaliteli markalarıyla Türkiye pazarında da yerini alacak olan Lidersan, ülkenin önde gelen markalarının altına imzasına atan en büyük üreticilerinden olmayı hedeflemektedir.                                      

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.