Pazar, Temmuz 24, 2011

VATAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU

VATAN PLASTİK İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre :

“Vatan Plastik faaliyete geçtiği günden beri birçok ilki gerçekleştirmiştir. 1972 senesinde Vatan Plastik sera örtüsünün film kalınlığını 300 mikrondan 180 mikrona indirmiştir. UV üretimini gerçekleştirerek plastik sera örtülerinin ömrünü uzatmıştır ve aynı zamanda IR katkısını ve termal plastik sera örtüsünü imal eden  ilk firma olmuştur. Bu üretim sayesinde seradaki ısı ve enerji kaybı büyük ölçüde önlemiştir ve en mühimi  ürünleriyle, seradaki üretimin 10 gün önce gerçekleşmesini sağlayarak Türk seracılığına en büyük hizmetlerden birini yapmıştır. 2000 seneleri için üretmiş olduğu sera örtüsü yine bir ilki gerçekleştirerek, zirai ilaçların kullanımını asgari seviyeye çekmiştir.

Vatan Plastik'in 1999 senesinde aldığı ISO 9001 belgesiyle kalitesi resmi olarak kanıtlanmıştır. Şu an Türkiye'nin en büyük ilk 500 özel firmasından biri olan Vatan Plastik kaliteden ödün vermeyerek 50. yılını tamamlamak üzeredir.

250 kişilik kadrosuyla yıllık 50.000 ton film üretimine ulaşan Vatan Plastik Türk Sanayisi'nin önde gelen kuruluşlarından biridir. İstanbul / Kartal'da üretim yapan Vatan Plastik en gelişmiş extruder, baskı, kesme, cast, compundnig ve geri dönüşüm hatlarını kullanmaktadır.”

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.