Pazar, Temmuz 24, 2011

KAYALAR KİMYA İŞ BAŞVURUSU

KAYALAR KİMYA İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

 1976 senesinde Yılmaz Kayalar tarafından kurularak, 1979’da kendi markasıyla vernik üretimine başlayan Genç Ahşap Koruma Sistemleri, bugün sektör lideri olarak Kayalar Kimya’nın amiral gemisi konumunda bulunmaktadır. 

Üretim yapmaya başladığı günden bu yana yenilikçi anlayışı ile kalite ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla istikrarlı bir büyüme grafiği çizen Genç, 2002 senesinden bu yana Avrupa’dan aldığı know-how’ı Ar-Ge yapısına entegre ederek, Türkiye’nin mobilya vernik ve boyaları üretiminde en büyük ve en ileri teknolojiye sahip tesislerinde, Avrupa standartlarında üretim yapmaktadır. Şu anda Türkiye pazarında %23 lük bir payla lider konumdadır. 

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.