Pazar, Temmuz 24, 2011

TEKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

TEKFEN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında

"2006 senesinde 50. yaşını büyük bir coşkuyla kutlayan Tekfen'in temelleri, üç genç girişimci olan Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar'ın 1956 senesinde ideallerini gerçekleştirmek üzere bir araya gelmeleriyle atılmıştır. Hepsi de öğrenimini inşaat mühendisliği üzerine yapan ortakların Amerika'dan döndükten sonra devlet görevlisi olarak çalıştıkları Bayındırlık Bakanlığı, Tekfen'in kurulmasında etken olan en önemli kesişim noktalarından biridir. Ortaklardan önce ikisinin, ardından üçüncüsünün devlet görevinden ayrılarak bir araya gelmesiyle Tekfen Holding'in çekirdeğini oluşturan ilk girişim, Türkiye'nin NATO'ya üye olması nedeniyle mühendisliğin önem kazandığı ve yurt çapında imar faaliyetlerinin hızla arttığı bir dönemde Feyyaz Berker ile Ali Nihat Gökyiğit tarafından mühendislik ve danışmanlık alanında hizmet vermek üzere kurulan "Feyyaz-Nihat Müşavir Mühendislik" (kısaca FN) adlı firmadır."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

1 yorum:

  1. selam ben ismail bozkurt 25 yıldır tamirci ve oto eletirikci olarak iş makinalarında calışıyom bana göre bir işiniz varsa sile calışmakdan onur duyarım şu anda libyada bi firmada calışıyom yeni hedeflere acım saygılaryaş 40 tel 05367942777

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.