Pazar, Temmuz 24, 2011

YURTBAY SERAMİK İŞ BAŞVURUSU

YURTBAY SERAMİK İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre “   
Seramik bir sanattır ve eller şekil verir. Seramiğe şekil veren ellerse fabrikadaki teknolojidir. YURTBAY seramikte ise dizayndan uygulamaya kadar tüm ürünler bilgisayar destekli ve teknolojinin tüm imkânlarından faydalanılarak gerçekleştirilir. 

1999 senesinde kontinü fırında firit üretimine başlayarak ürünlerin yüzey kalitesini ve parlaklığını önemli ölçüde geliştiren Yurtbay Seramik, teknolojiyi de yakından takip ederek tasarım stüdyosunu en yeni yazılım ve donanımlarla sürekli geliştirmektedir. Yurtbay Seramik, işinde son derece uzman bir ekiple günün moda renkleri ve yükselen trendlerini kaliteli ürünlerinde birleştirerek müşterilerine sunmayı gaye ediniyor. En alttaki çalışandan en üstteki yöneticiye kadar öncelikli hedefin kalite ve müşteri memnuniyeti olması bilinciyle hareket edilen firmada ürün geliştirmeden, üretime ve satış sonrası etkinliklere kadar iyi hizmet için çok iyi bir şekilde örgütlenilmiş durumda. 

Yurt içerisinde gerek sıcak satış gerekse bayi ve corner satışlarıyla sektörün en önemli kuruluşlarından birisi olan Yurtbay Seramik, yurt dışında ise, Kanada, İngiltere, İsrail, Amerika, Yunanistan, Hollanda, Gürcistan, Irak, Libya, Romanya, Bulgaristan, Çekoslovakya, Azerbaycan başta olmak üzere 50’nin üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden Yurtbay seramik, ürünlerini kamuoyuyla paylaşmak ve yeni müşteriler elde etmek amacıyla yurt içi ve yurtdışında bir çok fuara da katılıyor. 

Ayrıca Yurtbay Seramik birçok firmada olmayan İki adet Co-Genaration ünitesinde kendi enerjisini de kendisi üretiyor. Gelecekteki yatırımlarını düşünerek hareket eden firma, şu andaki ihtiyacından fazla olan 4 megawatt’lık elektrik enerji üretimini, doğalgaz ile çalışan kendi Co-Genaration tesislerinde üretiyor. 

Sürekli üretim, teknolojik yatırım, ihracat ve istihdam anlayışının hâkim olduğu firmada, çevreye son derece saygılı üretim gerçekleştiriliyor. Bunun yanında, sosyal sorumluluk bilinci de daima diri tutuluyor. Bu bilincin göstergesi olarak yüzlerce öğrenciye verilen bursların yanında, Zonguldak’ta yaptırılan 24 derslikli Anadolu lisesi Türk Milli Eğitimine katkı sağlamaya devam ediyor. Bunun yanında; Yurtbay Seramik Çaycuma’da Haziran 2010 senesinde temelini attığı Gıda Mühendisi yetiştirecek olan 4.000 m2’lik Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Sakine-Şevki Yurtbay Araştırma Merkezi’ni 2012 öğrenim senesinde açılışı yaparak Üniversiteye bağışlayacaktır. 

Firma, gelişmekte olan teknolojinin, üretimi ve tüketimi doğrudan etkilediği günümüzde; seramik sektöründe 50 yılı aşkın birikimi, yeterli teknik donanımı, güvenilirliği, yüksek kalite anlayışı ve uzman kadrosuyla üretime devam ediyor. Yalın bir aşk ile başlayan seramiğin öyküsü, teknolojik ve estetik bir aşk ile sürüyor. Yurtbay Seramik; yeryüzünün bu ilk sanatını günün zevki, teknolojisi ve estetiğiyle birleştirerek tüm dünyaya sunuyor. Tıpkı yeryüzünün ilk efsanesi gibi. 


Avrupa ile uyumlu olan TSE standartlarında üretim gerçekleştiren Yurtbay Seramik, 2004 yılı itibarıyla Almanya’nın önemli kalite sistem belgelendirme kuruluşlarından biri olan TÜV-CERT NORD firmasından ISO-9001:2000 kalite yönetim sistemi belgesini de alarak kalitesini belgelemiştir. 2008 yılı itibarıyla TÜV-CERT AUSTRIA firmasından ISO-9001:2008 kalite yönetim sistemi belgesini de almıştır. KALITE STANDARTLARIMIZ Kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen, istikrarlı adımları, ve teknolojik yatırımlarıyla sektöründe güçlü bir marka olarak bilinen Yurtbay Seramik, kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyor. 



Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.