Pazar, Temmuz 24, 2011

TÜRK TUBORG İŞ BAŞVURUSU

TÜRK TUBORG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

 “ Türk Tuborg Fabrikası, yılda 36 bin ton malt ve 300 milyon litre bira üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük bira fabrikasıdır. 

31 Mayıs 2001’de Carlsberg Breweries, Türk Tuborg’un hisselerini satın alarak yüzde 95’lik hisse payıyla en büyük hissedar oldu. 

Carlsberg, dünya biracılığına kazandırdığı maya teknolojisi ve titiz üretim anlayışıyla tanınıyor. Bu anlayışın simgesi olan “Altın Kelimeler”, Türk Tuborg tesislerinde de titizlikle uygulanıyor. Altın Kelimeler, bira üretimini, maddi kazancın ötesinde tıpkı bir sanat gibi ele almayı ve saygın bir konuma getirmeyi öngörülüyor. Mutlak mükemmelliği hedefleyerek üretim çeşitliliğini ve niteliğini sürekli geliştirmek, örnek tesislerde örnek alınacak ürünler sunmak, bu anlayışın merkezinde yer alıyor. 

Ekim 2008 itibariyle, alkollü ve alkolsüz içecek sektöründe çarpıcı bir geçmişi ve Carlsberg ile 15 yılı aşkın süredir yakın ortaklığı bulunan IBBL, Türk Tuborg'un Carlsberg'e ait hisselerini devralarak en büyük hissedar konumuna geçmiştir. 

Alanında öncü ve köklü kuruluşların tecrübesini, profesyonelliğini, kültürünü ve teknolojisini buluşturan Türk Tuborg, İzmir’deki tesislerinde başta Carlsberg ve Tuborg markaları olmak üzere dünya standartlarında bira üretimine devam etmektedir.

Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.