Pazar, Temmuz 24, 2011

NAKSAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

NAKSAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.
Holding hakkında
Her şey 1940 senesinde, S. Mehmet Nakıboğlu tarafından kurulan toptan attariye ve hırdavat mağazası ile başladı. Plastik sektörünün atağa geçtiği 1960'lı senelarda, Nakıboğlu Ailesi'nin Polietilen Film ve Sera Örtüsü pazarlamaya başlamasıyla, NAKSAN Holding'in ilk temelleri atıldı. Atılan bu temel üzerinde yükselen "üretici firma" sıfatıyla, NAKSAN; günümüzde 200.000 ton/sene üretim kapasitesi, 2000'i aşkın çalışanı ve güçlü ekonomik yapısı ile, ulusal ve uluslararası alanda söz sahibi bir Dünya firmaine dönüştü.
1995 senesinden bu yana, Türkiye'nin en büyük ilk 500 firmai arasında yer alan NAKSAN, 2006 senesinde 136. sıraya yükselirken, yine aynı sene Anadolu'nun 25. büyük kuruluşu olma başarısını gösterdi.
Çalıştığı firmalara, ölçek farkı gözetmeksizin aynı kalite ve hizmet anlayışını sunmayı prensip edinen NAKSAN Holding; NAKSAN Plastik'in ardından, NAKPilsa Dokuma ve ROYAL Halı'yı da bünyesine katarak, ilgi, enerji ve yüksek standartlarını daha geniş kitlelere ulaştırmayı başarmıştır. 2000'li senelarda üçüncü jenerasyonun yönetim kadrolarında aktif olarak yer almasıyla kan tazeleyen NAKSAN; üretimden dağıtıma, pazarlamadan satışa sinerji içerisinde çalışan tüm unsurları bir arada barındıran güçlü organizasyon yapısı, büyük pazar payı ve değerli işbirlikleri ile, gelecekte de bu gurur tablosunun üst sıralarında yer almaya kararlıdır.

NAKSAN HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU YAPIN


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.
*Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.