Pazar, Temmuz 24, 2011

SABANCI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

SABANCI HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş., Türkiye’nin en büyük sanayi ve finans topluluklarından biri olan Sabancı Topluluğu’na bağlı firmaları temsil eden ana firmatir. Sabancı Topluluğu firmaları faaliyet gösterdikleri sektörlerin lideri konumundadır. Sabancı Topluluğu’nun temel ilgi alanları finansal hizmetler, enerji, çimento, perakende, lastik, lastik takviye malzemeleri ve otomotivdir. Sabancı Holding’in kendi hisselerinin yanı sıra 11 iştirakinin hisseleri de İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem görmektedir.

Sabancı Topluluğu’na bağlı firmaler 18 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte ve ürünlerini Avrupa, Orta Doğu, Asya, Kuzey Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’nın çeşitli bölgelerinde pazarlamaktadır. Sabancı Topluluğu, sahip olduğu saygınlık ve marka imajı, güçlü ortaklıkları ve Türkiye piyasaları hakkındaki bilgi ve deneyimi sayesinde ana faaliyet alanlarında büyümüş ve yabancı ortaklıkları aracılığıyla dünya pazarlarına açılmıştır. Sabancı Holding’in uluslararası iş ortakları arasında, konularında dünyanın önde gelen isimleri Ageas, Aviva, Bridgestone, Carrefour, Citigroup, Dia, Heidelberg Cement, Hilton International, International Paper, Mitsubishi Motor Co., Philip Morris ve Verbund yer almaktadır.

Sabancı Holding, finansman, strateji, iş geliştirme ve insan kaynakları işlevlerinin koordine edilmesinin yanı sıra Topluluğun vizyon ve stratejilerinin belirlenmesinden ve Topluluk içinde yaratılacak sinerjiyle hissedarlara sağlanan değerin artırılmasından sorumlu bir yönetim merkezidir.

2010 senesinde Sabancı Topluluğu, 19,5 milyar TL (13,0 milyar ABD doları) konsolide satış geliri elde etmiş ve amortisman öncesi faaliyet kârı (EBITDA) 4,5 milyar TL (3,0 milyar ABD doları) olarak gerçekleşmiştir.
Sabancı Holding’in en büyük hissedar grubunu, %60,6 hisse oranıyla Sabancı Ailesi oluşturmaktadır. Hisseleri %39,4 halka açıklık oranıyla İMKB’de işlem görmekte olan Sabancı Holding’in depo sertifikaları ise SEAQ International ve Portal’da kotedir."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

1 yorum:

  1. Adsız5:15 ÖÖ

    İş başvurusu yapmak için dolaşırken sitenizi buldum oldukça güzel olmuş. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.