Pazar, Temmuz 24, 2011

İBRAHİM POLAT HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

İBRAHİM POLAT HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında

"Polat Grubunun 1955 senesinde kişisel işletmeyle başlayan faaliyetleri yıllar içinde değişik firmaların kurulmasıyla gelişmiş ve nihayet tüm faaliyetler 1982 ylında İbrahim Polat Holding A.Ş.'nin kuruluşu ile bir şemsiye altında toplanmıştır.

Holding'in iştiraki olarak 8 ' i yurt içinde, 2 'si yurtdışında kurulmuş olan toplam 10 adet firma, inşaat, seramik ve vitrifiye üretimi, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermektedir. 


Seramik sektöründeki firmalarımiz bir yandan seramik sektöründe kullanılan hammadde ve yardımcı maddeleri üretirken, bir yandan da seramik, vitrifiye, armatür, küvet gibi inşaat malzemeleri de üretmekte ve bunları inşaat firmalarımiz de yaptığı inşaatlarda kullanmakta, böylece yüksek bir katma değer yaratan zincirleme üretim felsefesine sahip bir şekilde faaliyette bulunmaktadırlar."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

1 yorum:

  1. selam ben ismail bozkurt 40 yaşındayım 25 seneden beri iş makinası tamir ve eletirik arzasına bakan usdayım şu anda libyada bir firmada calışıyom yeni hedeflere acım bana göre bir işşiniz varsa sile calışmakdan onur duyarım saygılar tel 05367942777

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.