Pazar, Temmuz 24, 2011

RİTAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

RİTAS HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:
"RİTAŞ Grubu, 1960 senesinde Rifat KALEOĞLU'nun kurduğu RIFAT MENSUCAT Koll.Şti. ile kilim ipliği üretimi ve 1965 senesinde RİTAŞ MENSUCAT BOYALARI ve KİMYA SANAYİ A.Ş.'yi de kurarak mensucat ve deri boyaları imalatına başlamıştır. Bu firma Türkiye'den Azo Grubu boyaları ihraç eden ilk ihracatçı firma ünvanını kazanmıştır.
Grup, 1970 senesinden itibaren firma sayısını ve yatırımlarını artırıp ; İlk olarak, Akrilik iplik üreten RİTEKS A.Ş. Sonra, BCF ve CF POLIPROPİLEN İplik üretimi yapan RİPOLTEKS  A.Ş. Daha Sonra, Polyester ve Polipropilen Elyaf üretemi yapan  RİFAY  A.Ş. ve son olarak da, Ambalaj sanayinde Polipropilen Kumaş ve Bigbag üretimi yapan RİTOR  A.Ş. firmalarıni gruba dahil etmiştir. Grup 1998 senesinde RİTAŞ HOLDİNG A.Ş. çatısı altında toplanmıştır.
Halen 5 kıta da 45 ülkeye 30.000.000. $ lık ihracat yapan RİTAŞ HOLDİNG firmaları  100.000 metrekare lik kısmı kapalı olmak üzere toplam 175.000. metrekare lik alanda  2.000   'den fazla tecrübeli personeliyle faaliyet göstermekte ve üretimlerini " teknoloji, kalite, güven " sloganı ile en son teknolojiyi taşıyan makinelerinde gerçekleştirmektedir."
Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

1 yorum:

  1. Adsız12:41 ÖS

    Ritaş holding'de işe girmek istiyorum ne yapmam lazım başvuru yaptım da ne zaman çağırırlar?

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.