Pazar, Temmuz 24, 2011

YAŞAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

YAŞAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:

"Boya alanında 60’lı yıllarda edinilen bilgi ve deneyim, 1984 senesinde bir Danimarka firması olan Kemiks Vaerk Koege ile Ortadoğu KVK’nın kurulması ve tekstil sektörü için renklendirici malzeme ve yardımcıları üretilerek 80’li yıllara taşındı. Bu yıllarda, ülke ekonomisindeki gelişme doğrultusunda, ülkenin ve özellikle faaliyetlerinin yoğunlaştığı Ege Bölgesi’nin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak boyanın yanında bir çok sektöre yatırım yapıldı. Gıda, kağıt , gübre , içecek , bira ve su, turizm, dış ticaret... Bu yıllarda söz konusu sektörlerdeki pek çok ilki gerçekleştirdi...

İlk Mikronize Maden Tesisi   - 1965
İlk Matbaa Mürekkepleri Üretimi    - 1968
İlk Özel Sektör Bira Fabrikası , Türk Tuborg    - 1968
1100 Yataklı İlk Turizm Tesisi , Çeşme Altın Yunus    - 1974
İlk Özel Sektör Süt Fabrikası   , Pınar Süt    - 1975
İlk Özel Sektör Kompoze Gübre Fabrikası, Ege Gübre    - 1978
İlk Özel Sektör Kağıt Fabrikası, Viking Kağıt   - 1982
İlk Kaynak Suyu Şişelemesi, Pınar Su    - 1984
İlk Kültür Balığı Tesisi, Pınar Deniz    - 1985
İlk Özel Sektör Entegre Et Tesisi, Pınar Et     - 1985

1985 ‘ ten günümüze...
Yaşar Topluluğu faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde zengin ürün portföyü ve hizmetleri ile Türkiye ekonomisine katkılarını sürdürmektedir.

Türkiye’nin ilk balık yemi üretim tesisi 1987 senesinde kurulmuştur. 1996 senesinde temizlik kağıtları sektörüne girilmiştir. Yumurtadan raftaki paketlenmiş nihai ürüne kadar tüm değer zincirini kapsayan Türkiye’ nin ilk entegre hindi tesisi 1997 senesinde kurulmuştur. Aynı yıl , Topluluk, firmalarıne kesintisiz enerji sağlamak amacıyla enerji sektörüne yatırım yapmış, Desa Enerji faaliyete başlamıştır.

Yaşar Topluluğu, öncülükleri, kültür ve birikimiyle 2000’li yıllarda ana faaliyet kolu olarak gördüğü boya ve gıda sektörlerine odaklanma kararı almıştır. Pınar, İzmir ve Eskişehir’ deki   süt ve süt ürünleri fabrikalarının yanısıra 2000 senesinde Yozgat’ta Pınar teknolojisi ile işletmeye başladığı et ve süt işleme tesisleri ile Orta ve Doğu Anadolu’ ya uzanmıştır.  Faaliyetler yalnızca ülke sınırları içinde kalmamış, Yaşar Topluluğu dış pazarlara açılmış , PINAR markası ile Ortadoğu ve Körfez ülkelerine nüfuz etmiş,2006 senesinde Yaşar Holding iştiraki olan HDF FZCO ile bu bölgede önemli bir iş hacmi yakalamıştır. Ambalajlı su iş kolunda atılımlarını sürdürmüş iki yeni su kaynağı ile kapasitesini artırmış ve son yıllarda hızlı  büyüme göstermiştir.

Boya Grubu ülkede üç fabrikasındaki üretimlerinin yanısıra yurtdışında Doğu Avrupa ve Rusya’da DYO markası ile varlık göstermekte olup, Romanya’daki mevcudiyetini 2003 senesinde üretime başlayarak güçlendirmiştir. Otomotiv boyalarında BASF firması ile yüzde 50-50 ortaklığını devam ettirmektedir. Topluluk, Mediterranean Trade For Paints (MTP.Co) firmaiyle 2004 senesinde Mısır pazarına girmiştir.

2004 senesinde Avrupa’nın önde gelen gıda firmai Sodial ile işbirliğine giderek ülkemizdeki Yoplait markalı meyveli yoğurt üretimi ile ürün gamını genişletmiştir. Yaşar Topluluğu, inovatif ve fonksiyonel ürün lansmanlarına devam etmiş, gıda sektöründe, organik süt, prebiyotik süt, probiyotik ve prebiyotik yoğurt ürünlerini boya sektöründe ise nanoteknolojik ürünleri tüketicilerinin beğenisine sunmuştur.

2007 senesinde Yaşar Holding gönüllülüğün esas olduğu Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesine katılmıştır.
Yaşar Topluluğu ana faaliyet alanlarına odaklanma stratejisi ile yol almaya devam etmektedir. 65 yıldır Türk özel sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuştur.


Bugün, yedisi Türkiye’nin ilk 500 büyüğü arasında yer alan 22 firmai,? fabrikası, yaklayık 6.300 kişiye sağladığı iş imkanı, 1.000 i aşkın bayi ağı vetüm faaliyetleri ile ulaştığı 200 bin satış noktası ile Türkiye'nin lider ekonomik aktörlerinden birisidir.
  
Yaşar Topluluğu, ülke ekonomisinin yanısıra , Türk insanının sosyal ve kültürel gelişimine de önem vermiştir.

Ülkede özel sektörün düzenlediği ilk resim yarışmasını 1967 senesinde gerçekleştirmiştir. Özel sektöre ait ilk resim müzesi 1985 senesinde Yaşar tarafından açılmıştır. Geçmişten günümüze toplumun sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmayı ilke edinmiştir. Vakıfları aracılığıyla sanat, spor ve eğitime destek vermeye devam edecektir. 


Bundan sonra da Yaşar Topluluğu ana faaliyet kollarında liderliğini sürdürerek, sosyal sorumluluk bilinciyle topluma örnek olacak, temel markaları olan PINAR ve DYO ile dünyaya açılımını sürdürecektir."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.