Pazar, Temmuz 24, 2011

LİMAK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

LİMAK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

"Holding hakkında
Limak Holding ve bağlı firmalare iş başvurusunda bulunmak için "Genel Başvuru" yapabilirsiniz. Özgeçmişinizin bize ulaşması ile birlikte başvurunuz ön değerlendirmeye alınır. Başvurduğunuz pozisyonun ve niteliklerinizin örtüşmesi durumunda sizinle temasa geçilir. Genel Başvuru ilanımıza göndermiş olduğunuz özgeçmişler ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirilir. Sitemize yapmış olduğunuz başvurular sadece Limak Holding İnsan Kaynakları tarafından görüntülenecek olup tüm başvurular gizlilik esası çerçevesinde değerlendirilir."



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

6 yorum:

  1. Adsız4:39 ÖÖ

    SELAM BEN TURAN ASLAN İŞ MAK TOPRAK SİLİNDİR OPERATÖRÜYÜM EHLİYETİM VAR SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTERİM 535 782 2495

    YanıtlaSil
  2. Adsız12:08 ÖS

    Merhabalar adım Mehmet Akbaş şöforlu başvurusu için özgeçmişimi göndermeye çalışıyorum fakat sayfa bulunamıyor diye hata veriyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  3. ferhat ustun3:28 ÖÖ

    Ferhat ustun somalı yım tırsoforuyum sızınle calısmak ısterım tel 0545 585 8187

    YanıtlaSil
  4. HAYIRLI GÜNLER BEN TANER ÖZDERİN BALIKESİR GÖNEN LİYİM USTALIK USTA ÖĞRETİCİ VE HİJYEN BELGELERİM MEVCUT OLUP FABRİKA TATLISES OTEL bodrum VE LOKANTA TECRÜBESİNE SAHİP 30 YILLIK AHÇIYIM SİZİN BÜNYENİZDE YURT DIŞINDA ÇALIŞMAK İSTİYORUM 05394286521 SAYGILARMLA

    YanıtlaSil
  5. Adsız11:30 ÖS

    ben muzaffer bozkan kalipçiyım 25 seneden beri calişiyorum tel 0546 432 08 33

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.