Pazar, Temmuz 24, 2011

TAMEK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

TAMEK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında”
Türkiye gıda sektörünün öncülerinden TAMEK, 31 Mart 1955 tarihinde, Bursa-Demirtaş’ta kuruldu. TAMEK, Türk Alman Meyve Ekstreleri Kumpanyası sözcüklerinin baş harflerinden oluşuyor.
Sanayi gelişiminin hızlandığı 1950’li yıllarda, hazır gıda ürünlerinin üretiminde beklenen verimliliğe ulaşılamamıştı. Modern üretim teknolojilerinin kullanılmadığı bu dönemde, Alman’larla yapılan teknolojik işbirliğiyle beraber TAMEK, Mehmet Sipahioğlu tarafından kuruldu. TAMEK’in Alman ortağı bir yıl sonra ayrıldı ve TAMEK %100 Türk menşeli bir gıda üreticisi olarak sektörde yerini aldı.
 

Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.