Pazar, Temmuz 24, 2011

KILIÇ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

KILIÇ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

Sitelerinde yer alan bilgilere göre:

"Holding hakkında
Kılıç Holding'de çalışanlar;
. Teknolojik gelişime ve değişime açık,
. Ekip çalışması ile her türlü sorunun üstesinden gelindiğini bilen,
. İşine ve işyerine bağlı,
. Bu çatı altında çalışıyor olmanın haklı gururunu ve bilincini taşıyan,
 Çevreye ve etik değerlere duyarlı birer aile üyesi konumundadırlar.
İşe ve işyerine bağlılık
Çalışanlarımız işlerine ve işyerlerine karşı olan sorumluluklarını yerine getirmenin, Kılıç Holding'in temel prensibi olduğunun bilinciyle ve aidiyet duygusuyla hareket ederler.

Kılıç Holding'de çalışmanın gururunu taşımak
Her bir çalışanımız, sürekli büyüyen ve gelişen Kılıç Holding'in bünyesinde yer almaktan doğan haklı gururu taşımakta, davranışları ve çalışma disiplinleriyle firmain örnek çalışanları arasında olma çabasını sürdürmektedir."



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.