Pazar, Temmuz 24, 2011

PET HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

PET HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
  • Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında” Eski Sovyetler Birliği'ne mümessillik, müşavirlik ve mühendislik hizmetleri ile giren ilk özel Türk firmai.
  • Sibirya ve Almanya'ya (hem Doğu, hem Batı) giden ilk Türk inşaat firmai.
  • Azerbaycan'da deri işleme ve deri konfeksiyon fabrikaları, fındık işleme fabrikası kuran ilk Türk firmai.
  • Azerbaycan, Kazakistan, Kuzey Irak ve Yemen'de petrol sahaları ve işletme hakkı olan ilk Türk firmai.
  • Azerbaycan'da dünyadaki ilk petrol firmai
  • Başta barit olmak üzere maden yatırımları ve kimya tesisleri ile yurda döviz girdisi sağlayan yatırımlar gerçekleştirildi.
    Bütün bu projelerin gerçekleştirilmesinde Pet Holding kendi öz kaynaklarını kullanmıştır.
  • Yine kendi özkaynaklarıyla kurduğu Köksal Eğitim Vakfı ile Türk eğitimine sürekli destek sağlamaktadır.



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.