Pazar, Temmuz 24, 2011

SÜZER GRUBU İŞ BAŞVURUSU

SÜZER GRUBU İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:

"Süzer Grubu, 1952 senesinde, Gaziantep’te, bölgesel inşaat işleri ve ticaret yapmak üzere Hasan Süzer tarafından kurulmuştur. Grup, 1960’lı ve 70’li yılların başından bugüne, inşaat, turizm ve dış ticaret alanında, hızlı ama istikrarlı bir biçimde genişleyerek büyümüştür. Türkiye ekonomisinin 1980'li yıllardan itibaren liberalleşmesiyle, grup yeni bir büyüme safhasına girmiş ve dış ticaret hacmi 1 milyar doları aşan ilk birkaç Türk firmainden biri olmuştur. Bugün Grup, her biri Türkiye’yi uluslararası rekabette temsil eden, kendi sektörlerinde dünya çapında liderlerle ortaklıkları olan firmalerden oluşmaktadır.

Süzer Grubu’nun belirlenen uzun vadeli stratejileri doğrultusunda ana işlere odaklanma kararı alınmıştır. Grubun arazi geliştirme ve inşaat, enerji, parekende ve finans sektörlerinde yoğunlaşan yatırımları kesintisiz bir şekilde devam etmektedir."

Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.