Pazar, Temmuz 24, 2011

TRANSTÜRK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

TRANSTÜRK HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında:

"1940’ların başında uluslararası ticaretle başlayan Transtürk grubu, ülkemizin geçirmiş olduğu siyasi ve ekonomik gelişmelerinden de etkilenerek ülkesine ve çalışanlarına verimli katkılarda bulunma ilkesini her zaman ön planda tutmuştur.

Bu düşünceden hareketle halk sermayedarlığının güçlü bir savunucusu olarak tüm varlığını 1970’lerin başında Holding çatısı altında halka açmıştır. Gene bunun bir devamı niteliğinde  önemli iştiraklerini de İMKB’de kote ettirerek gene halk ortaklığına sunmuştur.

Ekonomik gelişmelerden etkilenerek zaman zaman “küçülme” stratejilerini uygulama zorunluluğu doğmuştur. Son yıllarda ülkemizde gelişen müsbet ekonomik gelişmeler elbette grubumuzu da müsbet şekilde etkilemiştir.

Bu bağlamda kendinden kaynaklanmamış olsa dahi, 2000’li yılların başlangıcındaki namüsait ekonomik koşullardan dolayı üstlenilmiş olan borçların yeniden yapılandırılması mali bünyemizin sağlıklı bir yapıya kavuşması neticesini sağlamıştır.

Grubumuz bu müsbet gelişmeler neticesinde üç yıllık kısa vadeli hedefinde, mevcut iştiraklerimizin teknoloji, uluslararası rekabet edilebilirlik niteliklerini en üst seviyeye getirerek iç piyasa hakimiyetini sağlayıp zaten mevcut olan uluslararası piyasalardaki konumunu sağlamlaştırmak yer almaktadır.

Bu kısa vadeli süreyi takiben hedefimiz ise uluslararası kuruluşlarla çalışma alışkanlığımızdan hareketle girişimlerimizi mevcut ve/veya olası yeni alanlarda uluslararası işbirliği çerçevesinde geliştirmektir.

Böylelikle ülkemizin AB’ye katılım müzakereleri süreci sırasında Türk ekonomisi için büyük potansiyel taşıyan ve fakat diğer yandan da istihdam problemi yaratan genç nesile kendi ülkelerinde AB standardında yaşam ve çalışma ortam ve zemini yaratılmış olacaktır."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.