Pazar, Temmuz 24, 2011

MESA ŞİRKETLER TOPLULUĞU İŞ BAŞVURUSU

MESA ŞİRKETLER TOPLULUĞU İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

"Holding hakkında
MESA MESKEN SANAYİİ A.Ş. 1969'da kuruldu. Ülkemizdeki, özellikle toplu konuta yaklaşımı tamamıyla değiştirerek, insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçiren MESA, zaman içinde başka "ilk"leri de gerçekleştirerek "konutta marka" olmayı başardı. "MESA Standardı", kalitenin elde edilmesinde başvurulan bir referans oldu. Altyapı ve çevre düzenlenmesini de içermek üzere, tasarımından tamamlanmasına, üretimin her aşamasında MESA imzası bulunan, 7.000.000 m2 alana sahip 60.000'den fazla konut, ödünsüz bir "kalite" anlayışının ürünü oldu. Bu yüksek kalite anlayışı, "Entegre Yönetim Sistemi" sertifikalarına sahip olarak sürdürülüyor.
MESA , zamanla faaliyet alanını genişletti ve çeşitlendirdi, bir firmalar topluluğu kimliğine ulaştı. İnşaat'tan sanayi'ye, sağlık'tan turizm'e ve hizmet sektörüne kadar her alanda faaliyet gösteriyor. Topluluk, bugün bünyesinde yaklaşık 4000 kişinin çalıştığı bir firmalar topluluğu. MESA bugün, hem girişimci, hem de yüklenici olarak çalışıyor. Yurt içinde ve dışında büyük konut siteleri, her tür yapı ile onların teknik ve sosyal tesislerini, altyapılarını inşa ediyor. Büyük kapasiteli iş ve alışveriş merkezleri, turizm ve spor tesisleri, sağlık ve kültür merkezleri, okullar, şehir parkları, büro binaları, sanayi tesisleri, v.b yapılar inşa ediyor. Topluluk firmalari bu işlevi en güvenilir şekilde yerine getirmek amacıyla, bir yandan planlama, tasarım ve yapımın her alanı ve aşamasında görev alıyor; diğer yandan, inşaat sektöründe kullanılan başta tünel kalıp olmak üzere her türlü çelik kalıp, doğrama ve prefabrik eleman gibi bazı yapı bileşenlerinin üretimin gerçekleştiriyor. Yüksek MESA kalitesindeki bu ürünler, Topluluk gereksinimlerini karşıladıkları gibi, kanıtlanmış rekabet güçleriyle, iç ve dış pazarlarda da aranıyor."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.