Pazar, Temmuz 24, 2011

BİKONT TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU

BİKONT TEKSTİL İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre “   
Bir ŞAHİNLER HOLDİNG kuruluşu olan Bilkont Dış Ticaret ve Tekstil Sanayi A.Ş. 1994 senesinde kurulan ve 450.000 m² açık, 120.000 m² kapalı alan üzerinde; 2 adet iplik, yuvarlak örgü, örgü kumaş boyama ve terbiye ve iplik boyama işletmelerinden oluşan "Entegre " bir tesistir.

Vardiya usulü 24 saat kesintisiz çalışan yaklaşık 680 çalışanı ile gelişen global pazarlar koşulları karşısında yenileme ve değişim çabalarını destekleyen politikaları ile müşterinin talep ettiği ürünü; en uygun fiyat, kalite ve zamanında sunarak müşteri memnuniyetini sürekli kılan sektörünün en seçkin kuruluşlarındandır.

Bilkont Çorlu Fabrikası; 20 ton/gün ring iplik, 25 ton/gün open-end iplik, 10 ton/gün ring-melanj iplik, 2,5 ton/gün bükümlü (katlı) iplik ve 40 ton/gün örgü kumaş üretimi, 25 ton/gün kumaş boyama ve terbiye ve 5 ton/gün iplik boyama kapasitelerine sahip tesislerden oluşmaktadır.

Bünyesindeki iplik işletmelerinde; pamuk, organik pamuk, polyester, akrilik, viskon, bambu, mineral, keten elyafı kullanılarak ring , open-end veya ring-melanj iplik üretimi yapılmaktadır. İplik işletmelerinde; (10/1 - 50/1 Ne ) numaraları arasında ring iplik, ( 6/1 - 33/1 Ne ) numaraları arasında open-end iplik ve ( 10/1 - 50/1 Ne ) numaraları arasında her türlü elyafı %100 ve istenilen oranlarda karışımlı olarak çalışabilen ring-melanj iplik üretilmektedir. Kumaş boya işletmesinde pamuk, akrilik, viskon, likra, polyester ve bunların karışımları gibi örgü kumaşlar boyanmakta ve terbiye işlemleri yapılmakta. İplik boya işletmesinde ise pamuk, pamuk-polyester, pamuk-viskon, pamuk-akrilik gibi karışım iplikler boyanmaktadır.


Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.