Pazar, Temmuz 24, 2011

KOÇ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

KOÇ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.



Sitelerinden alıntılanan bilgilere göre:

"Holding hakkında


Amaçlarını, her şeyden önce, sahip olduğu insan kaynaklarından aldığı kuvvetle gerçekleştiren Koç Topluluğu, karşılıklı güven ve saygının hakim olduğu, katılımın ve çeşitliliğin değer gördüğü bir topluluk olma hedefini benimsemektedir. Topluluğumuz üstün nitelikli insan kaynağının teminine, çalışanlarının sürekli gelişimine ve motivasyonunu yüksek tutmaya daima önem vermiştir. Çalışanlarının memnuniyetini ve gelişimini ön planda tutarak bu konulara kaynak ayıran Koç Topluluğu, farklı bakış açılarının ve bilgi birikimlerinin harmanlanması yolu ile yeni, yaratıcı fırsatlar yakalanabileceğine inanmaktadır.

Koç Topluluğunun hedef ve ilkelerinden yola çıkarak en iseneeri bünyemize katabilmek adına sene boyunca faaliyetler yapmaktayız. Koç Topluluğu olarak işe alımda en önem verdiğimiz noktalardan birini yetkinlikler oluşturmaktadır. Başvuru formumuzda yer alan açık uçlu sorular adayın yetkinliklerini özgeçmiş üzerinden anlayabilmemiz adına ipuçları vermektedir. Hangi departman için değerlendirilirse değerlendirilsin adaylarımızın aşağıdaki dokuz ana yetkinliğe sahip olmasını beklemekteyiz.

Tüm adaylar Koç Topluluğu firmalarine başvuru süreçleri ile ilgili detaylı bilgiye www.kockariyer.com adresinden ulaşabilirler."



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.