Pazar, Temmuz 24, 2011

HİDROMEK İŞ BAŞVURUSU

HİDROMEK İŞ BAŞVURUSU
Firmanın işe alım süreci hakkında, insan kaynakları ve kariyer politikası ile ilgili özet bilgiler yer almaktadır. Ayrıca sayfada şirketin iş başvurusu işlemleri açıklanmaktadır. Firma hakkında bilgiler de yer almaktadır.

Firma Hakkında
Firmanın kurumsal sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

 “ HİDROMEK A.Ş., 1978 senesinden bu yana yaptığı sürekli yatırımları ile iş makineleri üretim sektöründe ciddi anlamda söz sahibi olan bir firmadır. Özellikle bilgisayar kontrollü kesim tezgahları, kaynak robotları ve özel amaçlı işleme tezgahlarına yatırım yaparak ve en son üretim teknolojilerini kullanarak estetik, ergonomik ve dünya standartlarında performansa sahip iş makineleri üreterek kendi sektöründe Türkiye’nin önde gelen üretici ve ihracatçı firması konumunda bulunmaktadır. Yıllık toplam 10.000 adetlik kazıcı yükleyici ve ekskavatör üretim kapasitesi olan Hidromek, Ankara’da 3, İzmir Ege Serbest Bölgesi’nde 1 adet olmak üzere 4 üretim fabrikasında yaklaşık 73 bin m² kapalı alan ve 175 bin m² toplam alanda kurulu tesislerinde üretim yapmaktadır.


Firmaya iş başvurunuzu göndermek için üstte yer alan bağlantıyı tıklayın. Açılacak olan sayfa firmanın websitesindeki insan kaynakları sayfasında yer alan iş başvuru sayfasıdır.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanan bu sayfa internette yer alan bilgilerden derlenerek oluşturulmuştur. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı bulunmamaktadır.

2 yorum:

  1. Adsız7:54 ÖÖ

    ben ankaradan bulent 10 senelık kaynak tercubemle beraber sertıfıkam var sızınle calısmak ısterım saygılarla05442830429

    YanıtlaSil
  2. slm ben 10 yıldır gazaltı ve elektirk kaynağı yapmaktayım ve orgon kaynağıda yapmaktayım 05535440215

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.