Pazar, Temmuz 24, 2011

UMPAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

UMPAŞ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Holding’in insan kaynakları,kariyer,işe alım süreci hakkında bilgilerin yer aldığı bu sayfada holdinge iş başvurusu yapmak için gerekenler anlatılmaktadır.

Holding Hakkında
Holding’in sitesinde yer aldığı şekliyle holding hakkında”
PERSONEL
Bir firmain en değerli sermayesi personelidir. Ve bizler, kalifiye, iyi eğitilmiş bir ekibin ve iyi bir çalışma ortamının ne kadar önemli olduğunu biliriz. Müşteri memnuniyetinin, dolayısıyla uzun süreli büyüme ve başarının garantisi budur. Personel teşvikleri ve gelişim desteği bu yüzden firma hedeflerimizin ön sıralarında yer alır.  500 den fazla çalışanımız her gün gayretle ve bireysel girişkenlikle müşterilerimizin iyi hizmet almasını sağlar. Çünkü yetkin ve güvenilir hizmet anlayışı, bizim en önemli özelliğimizdir.
DEĞERLER ve HAZIRLIK
Umpaş Holding, gücünü insanlığa hizmet esasına bağlı değerlerinden alır. Bulunduğu sektörlerde teknolojik ve yönetsel know-how üretebilecek düzeyi yakalayan Umpaş Seramik, ürettiği mal ve hizmetleri üstün kaliteyi gözeterek piyasalara arz eder.5 kıtada onlarca ülkede pazar payını istikrarla arttıran Umpaş Seramik ürünleri, firmain dünya ölçeğinde ticaret ve finans muhatapları karşısındaki sayğınlıgının en önemli kaynaklarıdır.
GÜÇLÜ KURULUŞ, GÜÇLÜ ORGANİZE
Umpaş Holding, bireysel başarıların kurumsal başarıya dönüşmesinin güzel bir örneğidir. Binlerce iştirakçi, binlerce tedarikçi ve çalışanın el birliğiyle oluşturduğu gelişmiş ve yerleşmiş kurumsal kültürü ile, çağın gerektirdiği teknoloji ve bilgi birikimini yakalamış, finansal ve sektörel başarılarını sürekli hale getirmiştir. Umpaş Seramik 'in saygın ve güvenilir markaları başta Türkiye'de olmak üzere dünyanın dört bir yanında pazar sahibidir.
 
HEDEF İÇİN SERMAYELERİN BİRLEŞMESİ
Umpaş Holding'in temelleri idealist bir grup girişimcinin sermayelerini hedefleri doğrultusunda birleştirmeleriyle atılmıştır. İlk firmai 1990 senesinde kurulan Umpaş, 1997 senesinde holdingleşmiş, 2002 senesinde "sermayesinin %100'ü halk ortaklığına açık bir halk firmai olmak" hedefiyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun kayıtlarına girmiştir. Zamanla binlerce ortağının desteğiyle çalışma alanlarını genişletmiş ve çeşitlendirmiştir. Gıda, makine, seramik, inşaat, perakendecilik ve alışveriş merkezleri gibi farklı sektörlerde faaliyet göstermektedir. Umpaş Holding yatırım yaptığı alanlarda yeni teknoloji geliştirebilen bilgi birikimi ile global düzeyde kalite, verimlilik ve saygınlıkla birlikte anılmaktadır. 
 


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman holdingin insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formu sayfası açılacak. Bu formu doldurarak firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.


*Türkiye’nin en çok ziyaret edilen iş başvurusu sitesi Müstahdem.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin sayfada adı geçen kurumlar/firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.