Pazar, Temmuz 24, 2011

IŞIKLAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

IŞIKLAR HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

Firmanın sitesinden alıntılanan bilgilere göre:

"Holding hakkında
Işıklar Yatırım Holding A.Ş. Haziran 1977 senesinde Çumra Kağıt sanayii A.Ş. olarak kuruldu. Haziran 1994 senesinde hisse senetlerinin % 10,72 sini halka arz ederek İMKB de işlem görmeye başlayan kuruluş, Ağustos 1998 senesinde Baksan ve Eltaş kraft torba firmalari ile birleşerek Işıklar Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. ünvanını aldı.70.000.000TL ödenmiş sermayeli firmaimiz kayıtlı sermaye sistemi içinde 200.000.000TL kayıtlı sermaye tavanıyla faaliyet göstermektedir. 

İlk kuruluş senelerinde kraft ambalaj firmai olarak faaliyet gösteren kuruluş, zaman içinde inşaat,enerji,döküm ve AVM sektörlerine yaptığı yatırımlarla büyümüş ve 2010 seneı Şubat ayında firma ana sözleşmesinin isim,maksat ve mevzuu maddelerini değiştirerek mevcut tüzel kişilik ''Işıklar Yatırım Holding A.Ş.''ünvanı ile bir holding şeklinde yapılandırılmıştır. Kuruluşun ana faaliyet konusu;istikrarlı temettü sağlayabileceği, uygun bulduğu alanlarda kurulmuş veya kurulacak firmalare ortak olmak ve ortak bulunduğu firmalarin sermaye arttırımlarına iştirak etmektir."


Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.