Pazar, Temmuz 24, 2011

KARADENİZ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU

KARADENİZ HOLDİNG İŞ BAŞVURUSU
Firmanın insan kaynakları politikası, işe alım süreci ve holding hakkında genel bilgilerin yayınlandığı sayfamızdır. Sayfamızda firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler için gereken bilgiler yer almaktadır.

Holding hakkında

Onursal Başkanlığını Rauf Osman Karadeniz’in yürüttüğü Karadeniz Holding 1948 senesinde başladığı faaliyetlerini üç ana grup altında sürdürmektedir. Enerji, Turizm ve Uluslararası Ticaret ve Yatırım kollarında holding tarafından gerçekleştirilen kurumsal organizasyon sayesinde gruplar kendi alanlarında üstün hizmet kalitesi, yüksek müşteri memnuniyeti ve yaratıcı projelerle öncü kimliklerini korumaktadırlar.



Hemen üstte yer alan bağlantıyı tıkladığınız zaman firmanın insan kaynakları sayfasında bulunan online iş başvuru formuna ulaşacaksınız. Bu sayfada gerekli bilgileri girerek firmaya iş başvurusu yapabilirsiniz.

*ilanlar-basvurular.blogspot.com tarafından hazırlanmış olan bu sayfa yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Sitemizin adı geçen kurumlar/firmalar ile bağlantısı yoktur

2 yorum:

  1. Adsız5:25 ÖS

    kamoratım, tekrar gemilere çıkmak için iş arıyorum, saygılarımı sunarım

    YanıtlaSil
  2. 4 yıldır gemilerde yağcı olarak çalışmaktayım karada dizel motor tamirciliği yaptım 8yıl yaşım 36 evli ve 1 çocuk babasıyım istanbulda hikamet etmekteyim çalıştığım firmalar odin denizcilik,tgm denizcilik,tısansal denizcilik,densa tanker,unimarin denizcilikreferens verebilirim adım VELİ soyadımKARANFİL TEL NO.0538.878.81.67ilginize şimdiden teşekkür ederim

    YanıtlaSil

ilanlar-basvurular.blogspt.com personel, eleman, iş başvuru, memur alımı, akademik personel alımı,işçi alımı üzerine güncel haberleri ve ilan duyurularını takip edebileceğiniz kapsamlı bir sitedir. Bu kısımdan yorum yapmak için yorumlama biçiminden adı/url yazan kısmı seçin. Url kısmını boş bırakabilirsiniz.

Bu kısımdan bizlere yorumlarınızı iletebilirsiniz. Sitemizin adı geçen firmalar ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sitemiz yalnızca iş başvuru sayfalarının bir araya getirilmesi ile oluşturulmuştur. Bu sayfaya yorum yaparken telefon vs. gibi kişisel bilgilerinizi girmeyin.